Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16286344 www.bgdnes.bg

Заплашват Жоро Игнатов от "Съдебен спор": Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!

Невиждани и нечувани заплахи бяха отправени към главния редактор на предаването "Съдебен спор" Жоро Игнатов. "Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!" бяха само част от изразите, които популярният адвокат получи по време на своя репортаж тази неделя.

Игнатов притисна с неудобни въпроси Генчо Генов от град Сливен. В епизода на предаването бе разгледан иск на син срещу баща му, който му взел парите от продажбата на наследствени имоти. Момчето Георги Генов е със специални потребности и е виждано често да проси, както и да рови в кофите за смет. Негови съседи му помагат да преживява, като самите те стават свидетели на грозните обиди и заплахи към лицето от Нова телевизия. Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където въпросният Генчо работи.

Реклама

"Гледай си работата! Изчезвайте оттук! Чуваш ли какво ти казвам? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи?", започва със заплахите таткото на момчето със специални образователни потребности. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а Георги е осиновен. Съпругата му и жената, която е отгледала момчето, е починала преди три години. Сега Генчо дори се заканва да изгони сина си на улицата.

"Такива пълни боклуци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли сега?", продължава арогантният тип от Сливен.

"Ще ви заведа дело за клевета", предупреждава Жоро Игнатов.

"Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я", избълва в национален ефир Генчо.

"Заплаха публично отправена към мен пред свидетели. Ще сезирам и Прокуратурата, бъдете сигурен!", категоричен е главният редактор на "Съдебен спор".

"Ако имаш възможност... Много си малък, ще те очистя като пиле, бе!", невъзмутимо отправя заплахи за живота Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо.

"Жоренце, лошо те гледаше този човек, не ми хареса. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта", обърна се водещата на "Съдебен спор" Нана Гладуиш.

Четете още

Драма в "СЪДЕБЕН СПОР"! Тъщата ме раздели с любовницата, жена ми ми открадна тиганите!

Драма в "СЪДЕБЕН СПОР"! Тъщата ме раздели с любовницата, жена ми ми открадна тиганите!

Нана напуска "Съдебен спор", емигрира в САЩ

Нана напуска "Съдебен спор", емигрира в САЩ

Реклама
Реклама
Реклама