Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16287167 www.bgdnes.bg

Сексбомбата Тоби от "Мастършеф" готова за Мис Мокра фланелка

Феновете на "Мастършеф" страдат от отпадането й 

Фризьорката впечатлява с огромни гърди, които не обича да крие 

Готова за титлата Мис Мокра фланелка е изкусителната Тоби от "Мастършеф"!

Красавицата отпадна от кулинарното риалити със сълзи на очи. 28-годишната фризьорка от Бургас влезе във формата с желанието да покаже на дъщеря си, че човек трябва да гони щастието си независимо от трудностите по пътя.

Шеф Илиан Кустев я изпрати с думите: "Тоби, ти дойде в "Мастършеф" със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня ти наистина преоткри себе си. Едва ли има тук друг участник, на когото да съм се карал повече, и това е, защото те харесвам. Беше първата, която влезе в Топ 10 и съвсем малко не ти стигна, за да се докоснеш до голямата награда."

Реклама

Тоби се определя като много емоционален човек, който не се оправя в живота толкова добре, колкото в кухнята. Затова смяташе, ако спечели, да отиде да учи в кулинарна академия. Но не успя.

"Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. Животът е едно приключение, което трябва да посрещнете, той е едно обещание, което трябва да спазите. Животът е една игра, която трябва да играете. И най-вече животът е едно предизвикателство, което трябва да изживеете", сподели на изпроводяк чаровната брюнетка.

Съдейки по горещите снимки на Тоби, не би трябвало въпросът с оправянето в живота да виси с толкова страшна сила пред нея. От горещите морски фотоси се вижда, че фризьорката притежава изваяно тяло с умопомрачителен бюст, за който мечтаят много мъже.

Някои от кадрите са доста дръзки и оставят малко на въображението. На тях чернокосата фурия е с мокър прилепнал потник в джакузито, позирайки в секси поза. Мацката не се свени да демонстрира огромните си гърди и секси извивки по бански.

Четете още

КРАЙ! Даниела отпадна от "Мастършеф" и се сбогува със 100-те хиляди лева

КРАЙ! Даниела отпадна от "Мастършеф" и се сбогува със 100-те хиляди лева

Тоби от "Мастършеф" си призна: Шеф Кустев ми се караше с любов

Тоби от "Мастършеф" си призна: Шеф Кустев ми се караше с любов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама