Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16295859 www.bgdnes.bg

Мъжът на Русата Златка ТРИ ПЪТИ й предлагал брак, тя му се смеела

"Запозна ни нашия фризьор в едно заведение. Той беше решил, че Карен е моят човек. Срещата не беше случайна, той ми беше разказвал за него и му казах: "Добре, хайде, обади му се да го видим този Карен." Веднага си паснахме и много бързо заживяхме заедно."

Това разкри Златка Райкова относно запознанството й с нейния съпруг. В предаването "На кафе" Златка  обясни, че се е влюбила в Карен от пръв поглед.

Реклама

"За мен беше любов от пръв поглед, за него не знам. Аз съм по-зрелият човек от двамата. По-голяма съм от него, преминала съм през много неща и повече разпознавам хората", категорична е плеймейтката.

Русата Златка разказа как Карен й е предложил брак.

"Случи се около 6 месеца, след началото на връзката ни. Карен ме заведе в Миконос, където очаквах, че нещо може да се случи още първата вечер. Предложи ми след като се върнахме в стаята от вечеря. Помещението беше украсено с балони. Смешното в цялата ситуация беше, че той ми предложи около три пъти тази вечер. Коленичи един път, но аз го питах дали има въпрос с това коленичене. "Питай, каквото ще питаш!" и беше малко комично. И двамата имаме чувство за хумор, той е много забавен", сподели още Златка.

Четете още

Русата Златка натиска мъжа си Карен за второ бебе

Русата Златка натиска мъжа си Карен за второ бебе

БУРЖОА! Русата Златка заведе сина си на бербер

БУРЖОА! Русата Златка заведе сина си на бербер

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама