Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16299703 www.bgdnes.bg

ММА боецът Георги Валентинов: Златка ми изневеряваше с Благо Джизъса!

Вече си търся жена от Филипините, да ми роди две-три деца, казва участникът в "Сървайвър"

"Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е започнала още докато тя е била с мен. Това е кофтито."

Реклама

Тези признания направи бившият на русата изкусителка Георги Валентинов. Стори го в подкаст, който бързо се разпространява в интернет.

Както е известно, Валентинов предложи брак на Златка на сцената на шоуто "Като две капки вода". До сватба обаче така и не се стигна, защото звездната двойка се раздели. А месеци по-късно Райкова се хвърли в обятията на Джизъса.

"Аз съм човекът, който се раздели със Златка. Аз казах край. След месец ми се обади приятел и ми каза, че ги е видял да тренират заедно във фитнеса на "Царско село", добавя Валентинов.

Именно заради кражбата на секси силиконката ММА боецът и Благо, с когото бяха много близки, прекратиха приятелството си. И така до началото на тази година, когато изненадващо двамата се озоваха в "Сървайвър". На самотния остров мачовците се прегърнаха и си простиха.

Валентинов признава, че вече му е писнало от жените в България. А причината - много разочарования, които претърпява в любовта.

Затова възнамерява да замине за другия край на света. И там да си вземе сексапилна и екзотична мацка.

"Имам приятел, който кара круизен кораб на Филипините. Все ми казва: "Абе, Жорка, що не дойдеш тук да си вземеш една жена. Стига се мъчи!" Жените там всячески искат да излязат от Филипините, да отиват в друга държава". И мисля да ида. Да си харесам някоя. Да ми роди деца – 2-3, и така", добавя още Валентинов.

Четете още

ММА боецът Георги Валентинов: "Сървайвър" ми спаси живота!

ММА боецът Георги Валентинов: "Сървайвър" ми спаси живота!

След "Сървайвър": Бившият на русата Златка се врече на Бойко и ГЕРБ!

След "Сървайвър": Бившият на русата Златка се врече на Бойко и ГЕРБ!

Реклама
Реклама
Реклама