Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16307874 www.bgdnes.bg

"Стани богат" с голям гаф, продукцията се жалва

Огромен гаф са допуснали в "Стани богат". Във вчерашния епизод на шоуто, което може да ни направи по-богати със 100 бона, е имало огромна грешка. Тя веднага бе уловена от по-наблюдателните. А вълна от възмущение веднага изригна срещу предаването, воденото от Михаил Билалов.

На участника бе зададен въпрос: " Кой е най-високият небостъргач в САЩ? " и варианти за отговор: А) Уулуърт Билдинг, В) Емпайър Стейт Билдинг, C) Крайслер Билдинг и D) Сиърс Тауър.

Реклама

Играчът с помощ на приятел маркира "В" - Емпайър Стейт Билдинг, което се оказа грешен отговор. Но от продукцията дадоха за верен Сиърс Тауър. Което обаче също не се оказва точно така.

Ето какво пишат от предаването в официалната си страница:

На 20 ноември в предаването "Стани богат" бе зададен въпрос, чиято формулировка не бе изцяло коректна. Той гласеше: " Кой е най-високият небостъргач в САЩ? " и варианти за отговор: А) Уулуърт Билдинг (241 м.), В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), C) Крайслер Билдинг (319 м.) и D) Сиърс Тауър (442 м.). До 2014 година най-високата сграда в САЩ е Сиърс Тауър, посоченият от продукцията за верен отговор. Към днешна дата One World Trade Center (541 м)е най-високата сграда в САЩ.

Регламентът на формата, който ние стриктно спазваме, съветва да се приеме за верен най-близкият отговор до верния. В случая това е и посоченият от продукцията D) Сиърс Тауър (442 м.). В конкретния случай играчът маркира отговор В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), който по никакъв начин не може да се приеме за верен отговор и не оказа влияние върху хода на играта му.

За нас доверието на участниците и почитателите на играта е от първостепенно значение и поднасяме извиненията си за допуснатата неточност, като сме предприели и ще продължим да прилагаме мерки, с цел да бъдат избегнати подобни ситуации в бъдеще.

Не за първи път зрители хващат в грешка великото шоуто. През миналата година имаше въпрос за легендата на футбола Паоло Роси, в който дори нямаше верен отговор.

Четете още

Билалов не обича да дава пари, участник в "Стани богат" едва докопа 500 лева

Билалов не обича да дава пари, участник в "Стани богат" едва докопа 500 лева

Билалов си шашна от "изгъзиците" на Михаела Сидера-Скот

Билалов си шашна от "изгъзиците" на Михаела Сидера-Скот

Реклама
Реклама
Реклама