Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16311699 www.bgdnes.bg

Сексбомбата от "Игри на волята" Ива си няма гадже

Най-надарената участничка в новия сезон Ива Георгиева без късмет в любовта

Сексбомбата от новия сезон на "Игри на волята" - Ива, си няма гадже. Чаровната брюнетка с огромни гърди е претърпяла любовен крах наскоро, разбра "България Днес". От няколко месеца красивата плувкиня, която приковава погледите с пищните си форми, е сама.

Въпреки че интерес към нея със сигурност не липсва, Георгиева засега отхвърля и реже на поразия всички мераклии за сърцето й.

Реклама

Че е сама, се потвърждава и от профила на 20-годишната Ива в социалната мрежа. Девойката е много активна в интернет и споделя десетки снимки, но няма нито една с половинка.

Ива е една от малкото жени в днешно време, която няма корекции по лицето и тялото, а ако трябва да сме честни, няма и нужда.

Надарената мадама наскоро сподели, че е имала авантюри с мачовци. И дори е стигала до мачкане на чаршафите с тях.

"Симулирала съм оргазъм по време на секс и смятам, че всяка жена в днешно време го е правила", заяви наскоро в интервю топкрасавицата Ива.

Припомняме, че сексапилната плувкиня бе една от фаворитките в "Игри на волята" не само заради вида си, а и защото бе сред най-подготвените. Ива бе изгонена от участниците, след като продукцията я хвана в лъжа, заедно с най-добрата й приятелка Ситлинска.

В момента пък Георгиева, която е родом от Варна, учи право. Мечтата й е да стане юрист. И тя заляга здраво над учебниците.

"Яд ме е, че отпаднах от "Игрите" по тази причина", сподели още Ива при друго свое тв участие.

Четете още

"Змията" Виолета от "Игри на волята" дресира и куче

"Змията" Виолета от "Игри на волята" дресира и куче

НАПРЕЖЕНИЕ! Женски бой в "Игри на волята"

НАПРЕЖЕНИЕ! Женски бой в "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама