Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16346934 www.bgdnes.bg

Победителката от "Фермата" Веселка вдига тежка сватба през лятото

Щерката Марая познала комшията в костюма на Дядо Коледа 

"Все още нямаме дата за сватбата с Велин. След новогодишните празници ще решим кога да се оженим, но със сигурност ще е през летните месеци. Това разкри пред "България Днес" Веселка Маринова от "Фермата".

Веселка стана първата жена, победила във формата, като същевременно бе най-младата участничка. Маринова вероятно е и човекът, който преживя най-много промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с партньора си и да се премести в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и започва нова страница в живота си.

Реклама

Още през юни Веселка разкри за първи път пред вестника, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става булка. Риалити звездата трябваше да сключи брак с любимия си - Велин. Маринова сподели, че първоначално мислели за малка селска сватба само с най-близките хора. Впоследствие се оказва, че имат много роднини и приятели и се очертава голямо тържество, като задължително в плановете им влиза и църковен брак. Това принуди двамата влюбени да отложат сватбеното празненство, за да имат повече време за подготовка.

"Със семейството ми сме на коледно-новогодишна вълна. Мислим за украсата и с нетърпение очакваме светлите празници, като отделям и много от времето си за работа. Обмислям нов проект, който ще стартира от 2024-та, но засега го пазя в тайна", разказа пред вестника фермерката.

Маринова сподели, че децата й броят дните до Коледа.

"Малкият ми син отдавна вече написа писмо до Дядо Коледа с пожелание за нова количка. Каките бяха категорични, че няма да пишат до Добрия старец. Преди години, докато Марая беше малка, наш съсед се маскира като Дядо Коледа. Марая му дръпна брадата и го позна и оттогава не искат да пишат писма. Тази година дори са се забавили с избора си на подаръци", сподели Веселка.

Четете още

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Край! Любовната приказка между Петър и Моника от "Фермата" приключи

Край! Любовната приказка между Петър и Моника от "Фермата" приключи

Реклама
Реклама