Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16347355 www.bgdnes.bg

Наум Шопов и Теа Минкова: Пържихме яйца по бензиностанции, докато снимахме "Ергенът 3"

Два месеца влюбените изкарват на гръцкия остров Родос с кемпер 

"На бензиностанциите си пържим яйца, вместо да влизаме вътре и да си купуваме сандвичи. Готвя в кухнята, хапваме, прибираме и тръгваме. Много по-различно е преживяването с кемпер на море."

Това разкри Теа Минкова в предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви. Моделката и годеникът й Наум Шопов разказаха за двумесечното приключение, което семейството преживяло по време на снимките на "Ергенът 3" , на което Наум отново е водещ, а снимките протекоха този път на гръцка земя.

Реклама

"Бяхме и с малката. Само хубави спомени и моменти имахме", каза Теа Минкова.

"Пътят става част от приключението, когато прекарваш почивката си с кемпер. Иначе готвим вкъщи. Имаме по-специфични разбирани за храната и се опитваме да се храним здравословно", разкри Наум.

Шопов разкри, че никога не е постил, но и с Теа не са вегетарианци.

Сутрин дъщеря им идвала с Наум на снимките на "Ергенът", когато Шопов по традиция раздава задачи на претендентките за сърцето на ергена.

"Стресът е ясен. Това, което плащаш като цена, е, че хората знаят много за теб. Мислят си, че решенията, които взимаш, са тяхна работа", разкри Наум каква е цената на славата в социалните мрежи.

Оказало се, че в Гърция е доста по-скъпо от Турция и пазарската чанта за годениците се оказала не толкова поносима.

"Ние сме сгодени от шест години, но така и не направихме сватба досега. Представяме си я да бъде малка", разкриват те и добавят, че малката иска да види родителите си като младоженци.

Четете още

Тежък удар за Наум Шопов! Водещият на "Ергенът" потъна в скръб

Тежък удар за Наум Шопов! Водещият на "Ергенът" потъна в скръб

Наум Шопов не понася електронни цигари

Наум Шопов не понася електронни цигари

Реклама
Реклама
Реклама