Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16376823 www.bgdnes.bg

Цвети Радойчева: Има незаменима любов

"Най-ценните неща в живота не струват пари. Не трябва да даваш и стотинка, за да се усмихнеш на някого, да му благодариш или да му кажеш, че го обичаш."

Това смята поп певицата Цвети Радойчева относно ценностите в живота. По случай новата й песен "Дишам само за теб", изпълнителката говори за любовта в предаването "На кафе" по Нова телевизия. 

Реклама

"Вярвам, че има незаменима любов. Можеш да я изпиташ само ако осъзнаеш, че не трябва да контролираш човека. Не трябва да го притискаш и да го правиш по твой образ и подобие - заяви певицата. - Хората много пъти във взаимоотношенията искат да се променят, а това е грешка. Не приемаш ли човек какъвто е, няма никакъв смисъл. Любовта не трябва да е условна. За мен това е тъжно, защото виждам, че хората като цяло някак си пречупват любовта през комерсиалното." 

Според Радойчева не е правилно човек да взима неща без да дава от себе си.

"Ние няма как да вдишаме въздуха си без да го издишаме. Тоест няма как да взимаме в живота без да даваме. Във всякакви взаимоотношения трябва да мислим какво можем да дадем от себе си и тогава по естествен път ще получим това, което е нужно. Само чрез алчност в определен момент кармата отнема всичко."

Четете още

Цвети Радойчева не гледа къде ходи

Цвети Радойчева не гледа къде ходи

Цвети Радойчева се разходи по Лазурния бряг

Цвети Радойчева се разходи по Лазурния бряг

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама