Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16377497 www.bgdnes.bg

Владо Карамазов ПЛАЧЕ, когато се прибира в София. Предпочита да бъде на ромски сватби

Актьорът Владимир Карамазов плакал, когато се е прибрал в София.  "Като се връщах вчера в София, си поплаках малко в колата, за това, че съм тук", сподели артистът в предаването "Преди обед" по bTV.  Театралният талант вече не може да понася  столицата и иска да ходи на ромски сватби в провинцията. 

На актьорa са му интересни обществата, които са незабелязани в нашата държава, по-конкретно - това на ромите. "Като някой ми каже да не ходя в ромските махали, защото е опасно, аз отивам точно там. И в следващия момент съм на ромска сватба или на някой друг техен празник. Там си прекарвам невероятно", обясни актьорът-авантюрист и добави "във фотографията аз искам да се боря с предрасъдъците на хората. Това дали сме от един етнос или не, не трябва да ни спира да сме толерантни един към друг".

Карамазов вече е свикнал да бъде човек на природата и му е трудно да се върне в бляскавия светски живот на София. "За мен другите места вече са моя живот. Трудно ми е да се върна отново в градския живот", проговори за собствените тревоги Владо Карамазов.

Четете още

Владо Карамазов потресен от войната в Израел

Владо Карамазов потресен от войната в Израел

(СНИМКИ) Владо Карамазов е мултифункционален

(СНИМКИ) Владо Карамазов е мултифункционален

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама