Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16379307 www.bgdnes.bg

"Змията" Виолета от "Игри на волята": Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

"Трудно беше в САЩ. Трябва да започнеш отнякъде в началото. Доставях пици, продавах коли. Има една бариера, която изисква време, за да бъде преодоляна".

Това изповяда след отпадането си в "Игри на волята" Виолета Стайкова. Майката на Денислава, която си спечели прозвището "змията" в риалити формата, разкри тайни от своето пребиваване зад Океана пред водещата Ива Иванова в официалния подкаст на предаването.

Реклама

"Отидох в един луксозен комплекс с басейни и тенис кортове, за да наема първия си апартамент. Казах си, че това е нещото, което искам да работя. Започнах от най-ниското ниво и за около три години се издигнах до пропърти мениджър - управлявайки такива комплекси с над 400 апартаменти в тях. По-късно реших да отворя своя фирма и да започна да работя за себе си", разказа Виолета.

И добави:"Работила съм 7 дни в седмицата по 12 часа на ден. Винаги съм ставала и отивала на работа със страхотно удоволствие".

Не се мина и без залп срещу "любимеца" на Вили Мартин Елвиса.

"Мартин е много слаб мъж. Той не е изиграл нито една мъжка битка. Стреля с прашка, а не е мъкнал варели. Той е най-слабият съперник. Супер елементарен е и лесен човек да го издразниш. Трябва само да го блъфираш и да му дадеш едно зрънце съмнение срещу негов човек, а той няма да спи, ще се нерви и ще изплиска легена, когато губи контрол над ситуацията. Тогава започва да обижда грозно. Изпуска юздите, когато се ядоса, а е много лесно това да се случа", коментира Стайкова.

И добави:"Да, гадна съм и мачкам, но по по-мек начин от него".

Според Виолета перфектният женски финал на "Игри на волята" би бил между Денислава, Оряшкова, Албена Ситнилска и Ива.

Четете още

СВЪРШИ СЕ! "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета (Видео)

СВЪРШИ СЕ! "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета (Видео)

Елвиса ПРЕЦАКАН в "Игри на волята", Змията Виолета се ТОЧИ да отреже главата на Сатаната

Елвиса ПРЕЦАКАН в "Игри на волята", Змията Виолета се ТОЧИ да отреже главата на Сатаната

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама