Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16387811 www.bgdnes.bg

Гръцко гадже вдъхновява Везенков

Ватерполистката Николета е в Америка

Александър Везенков играе най-силните си минути в НБА с екипа на "Сакраменто" и това си има обяснение. Най-добрият ни баскетболист получи любовно вдъхновение.

При него в Америка пристигна гаджето му Николета Елефтериаду, научи "България Днес". Пищната гъркиня е там от няколко дни. Ватерполистката изгледа на живо в залата най-силния мач на Везенков до момента - победата на "Сакраменто" над "Голдън Стейт Уориърс". Там включването на Спортист №1 на България доведе до фамозния обрат на тима му, който изоставаше с над 40 точки в един момент.

Реклама

Николета качи няколко клипчета от залата. Едно от тях беше на видеостената, където течеше повторение на супер изява на любимия й.

Не е ясно колко време ще може да остане Елефтериаду при Саша зад океана. Самата гъркиня е доста успешен спортист и една от най-изявените ватерполистки в Гърция. Николета играе за "Олимпиакос" и е националка на страната си. В момента има пауза в първенството на южната ни съседка и красавицата на момента отлетя при баскетболиста.

След заминаването на Везенков за Америка преди няколко месеца двамата поддържаха "телефонна любов". Не спираха да се обясняват в обич и в социалните мрежи. Сега ще могат да се порадват и на компанията си.

Баскетболната ни звезда и сексапилната гъркиня разкриха връзката си през март тази година. Направиха го с появата си на сватбата на съотборник на Везенков в "Олимпиакос". През лятото Николета бе в България. Сексапилната гъркиня пристигна у нас специално за 28-ия рожден ден на втория българин, който играе в американската НБА лига. Двойката изкара няколко дни и в Ботевград, където Саша се готви за новия си отбор "Сакраменто Кингс" по специално изготвена програма.

Четете още

Везенков избухна с 11 точки за "кралете", вижте зрелищните му тройки (Видео)

Везенков избухна с 11 точки за "кралете", вижте зрелищните му тройки (Видео)

(Видео) Вижте брилянтния кош на Везенков срещу "Голдън Стейт Уориърс"

(Видео) Вижте брилянтния кош на Везенков срещу "Голдън Стейт Уориърс"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама