Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16388243 www.bgdnes.bg

Николета се кротна заради бебето

Хубавицата стана на 35 г. вкъщи без шумно парти

"Не поемам работа в момента освен с хората, с които имам договори. Наслаждавам се на майчинството и чакам с нетърпение бебето. Освен това се занимавам постоянно с Никол, дъщеря ми, щастлива съм."

Това каза на рождения си ден най-успешната българска плеймейтка Николета Лозанова, която си е дала почивка, докато не роди. За да се пази, плеймейтката, която ще стане за втори път майка, дори не отпразнува 35-ата си годишнина с шумно парти и много гости, както винаги досега.

Реклама

"Обичам подаръци като всяка жена, но предпочитам сама да си ги набавям. Иначе казвам какво искам на приятелите ми, така и за тях правя", споделя красавицата.

За бебето вече всичко е готово, а таткото - футболният вратар Ники Михайлов, е на седмото небе от това, че за първи път ще му се роди наследник. Ники М. обсипва с внимание жена си, като се грижи тя да се храни здравословно и непрекъснато й купува бионеща.

Ако трябва да си спомни кой от рождените й дни е най-впечатляващ, Ни Ло е категорична: "Когато станах на 30 години". Тогава тя и Ники изкарват празника на остров Бали. Двамата са влюбени от години, а бебето, което чакат, ще е първото им общо. Николета има дъщеря от друг футболист - Валери Божинов. Момичето също с нетърпение очаква новото попълнение в семейството.

"Всички сме много щастливи. Ние сме едно голямо семейство, като включим и това на Ники", с усмивка заявява Николета.

Модната икона на България, както наричат Лозанова, не смята да използва гледачки за предстоящото ново попълнение.

"На този етап мога и сама да гледам бебето", казва Ни Ло, а майка й – Еридина, се радва не по-малко от самата нея.

"Ще помагам, ако ме извикат, ако не, само ще се радвам. Дай боже всичко да е наред с раждането", радва се тя. Към пожеланията се присъединява и сестрата на Николета - Велина, която няма търпение да гушне племенничето си.

Четете още

Николета спря солариума, нагъва сандвичи в Истанбул

Николета спря солариума, нагъва сандвичи в Истанбул

БОМБА! Николета Лозанова ще ражда на живо по телевизията

БОМБА! Николета Лозанова ще ражда на живо по телевизията

Реклама
Реклама
Реклама