Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16398313 www.bgdnes.bg

Рълев и компания купонясват след финала на "Игри на волята", Дунев избухва на чалга

51-годишният Дунев КУФЕЕ на чалга 

Слух събра секси блондинката Дени с ексгаджето

Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в "Игри на волята". За успеха на зъботехника в най-гледаното шоу у нас "България Днес" писа първи още в края на септември.

Оказва се, че трио от предния сезон на формата подготвя Рълев, за да спечели финалната битка на арената и да грабне чека от 100 бона. Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефреров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И подготвя Рълев да бъде истинска машина.

Реклама

От години Иван мечтае да бъде сред участниците в "Игри на волята", но все нещо не му достига в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за съвети как да премине кастингите. Следва положителен отговор и нечовешки тренировки, както и изпипани до краен предел тънкости на формата. По думите на бившите участници те дори споделят пред продуцентите, че следващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е избран. А останалото е вече история.

"И аз се чувствам победител, защото един приятел постигна една обща цел - Рълев да е кралят на "Игри на волята", споделя Гого.

Под вещите напътствия на триото Иван се превръща в истински войник. Първо той е слабичък, но издръжлив. Тренировките дават резултат.

"С годините той е усвоил, както физически качества, така и качества, с които спокойно човек да може да се нарече достоен, мъжкар. Ние тримата сме повярвали в теб толкова много и сме предсказали бъдещето, посочвайки следващия победител във формата", споделя Чакалов.

"Като го изпращах към това приключение, му казах няколко думи, които после ми сподели, че са го държали до последната победа", добавя пък Лефреров.

Реклама

В същото време пък участниците от 5-ия сезон на "Игри на волята" се събраха на шумен купон. Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският вицешампион от игрите в Аталанта направо скъса синдижира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга.

Междувременно се появи слух, че сочената за секссимвол от последния сезон на формата - Денислава, се е върнала при старото си гадже - Дани. Това се засили от снимка, на която бившият на тунинговата мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния купон. Денислав и Дани бяха доста популярна двойка. Участваха в друг форма на "Нова" преди време - "Един за друг", но по-късно се разделиха.

Блондинката е имала и кратък любовен романс с победителя Рълев след края на шоуто, но двамата се разделят. Причината - не си пасвали. Така че напълно възможно е тя да се е залюбила отново с Дани.

Четете още

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Край! Битката приключи! Рълев триумфира в "Игри на волята" и грабна 100 бона (Видео)

Край! Битката приключи! Рълев триумфира в "Игри на волята" и грабна 100 бона (Видео)

Реклама
Реклама
Реклама