Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16414179 www.bgdnes.bg

Герои от "Един за друг" дивеят на чалга

Спретнаха си коледно парти 

Адреналинката Виктория най-много се раздава на дансинга 

Щуро чалга парти си спретват легендарни участници от "Един за друг".

Герои на риалити предаването се организират и се събират на коледна забава, като арена за щурите емоции избират турбо купонджийска кръчма в Студентски град в столицата.

Най-дейно на дансинга се раздава адреналинката Виктория, която мята коси и стегнато тяло под звуците на Ориента. Секси брюнетката и половинката й Явор спечелиха последното издание на "Един за друг", като се записват за участие, след като осъзнават, че връзката им е разклатена. Не само че печелят, но и след риалити предаването вдигат две сватби, за да отбележат възродената си любов.

Реклама

Под кръшните ритми на хитове на Азис, Преслава, Галена и Константин риалити героите вдигат наздравици и изпадат в бурен смях.

Сред най-активните във веселбата е и друга любима двойка от "Един за друг" - пътешествениците Радина и Петър Бързицов, които са най-добри приятели на Виктория и Явор. В парти отбора са още Николай от перлата на Искърското дефиле - село Зверино, и половинката му Петя. Цялата компания наброява повече от 20 души, като според купонджии от епицентъра на Студентски града е била и най-шумната в района.

Свидетели разказват, че чалга тържеството продължава до малките часове на денонощието и гарниран с изобилно количество алкохолни напитки и много добро настроение. От разпространените снимки става ясно, че масите в кръчмата са обилно отрупани с печени меса, салати, пържени картофи със сирене и шопски салати. Има и вода и безалкохолни напитки, с които риалити героите да гасят пламъците, причинени от алкохола.

Четете още

Тина от "Един за друг" се обясни в любов на Миро

Тина от "Един за друг" се обясни в любов на Миро

Тина и Миро от "Един за друг" с пищна погача за бебето Ивая

Тина и Миро от "Един за друг" с пищна погача за бебето Ивая

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама