Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16422555 www.bgdnes.bg

Светльо Витков: Яко е 7000 да викат името ти, страшен концерт направихме!

  • Времето лети, а ние пълзим
  • Кандидатствам с джобни пари за кмет и президент

"Още съм малък да се боря за кмет и президент", каза Светльо Витков пред вестник "България Днес" и добави: "От 28 кандидати за кмет съм осми или девети само с джобни разходи. Това е смешно на фона на няколкото милиона, изсипани от големите ни кандидатури."

Реклама

Светльо мисли напоследък, че не е дошло още времето хората да му гласуват по-голямо доверие. Въпреки че още през 2013 каза: "Пари не искаме, но и пари не даваме. Ние не искаме пари под масата и не даваме пари под масата".

Според него процесът на избори е фалшифициран и манипулиран, но той е оптимист и ще го чака да се оправи.

"Все още не ни е дошло времето, може би - казва той. - Нека да се изредят големите величия, които смятат да оправят системата, участвайки в същата тази система с участници от същата система."

Витков апелира към българите да не спират да гласуват, защото техният глас ще бъде взет от друг, на когото не биха се радвали.

"Докато се изредят всички величия на опашката, аз ще седя отстрани, ще пия кафенце и ще чакам. Както се казва, "Времето лети, а ние пълзим".

"Хиподил", "Контрол", "Ревю" и "Нова генерация" направиха огромен концерт наскоро в "Арена София". Според Светльо Витков е имало 7 хиляди, а според вокала на "Контрол" Кольо Гилъна - 8 хиляди души.

Реклама

"Това, което не ми хареса, е, че имаше много жадни хора. Просто местата за бира и вода бяха много малко. Защото първо хората трябва да са бързо обслужени и второ, за всеки организатор това са загубени финанси".

Вокалът на "Хиподил" казва, че има една торба с декларации за непълнолетни, подписани от родители, което го радва, защото и младите ги слушат.

"Хората се възмущаваха също, че няма гардероб, ама как за 6-7 хиляди души да осигуриш гардероб. На такива събития предпочитаме да няма гардероб."

Имаше и традиционното пого на концерта.

"Разбира се, че ще има пого, защото не сме на седящ концерт на Графа или Лили Иванова, а всеки скача. Адреналинът от няколко дни все още ме държи и скоро няма да ме пусне", смее се певецът.

Четете още

Фронтменът на "Хиподил" Светльо Витков: Музиката ни е бунт срещу фалша

Фронтменът на "Хиподил" Светльо Витков: Музиката ни е бунт срещу фалша

Светльо Витков: За мен управляващите са груба фекална маса

Светльо Витков: За мен управляващите са груба фекална маса

Реклама
Реклама
Реклама