Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16428580 www.bgdnes.bg

Милена Славова: Дъщеря ми се дупчи навсякъде, ще заприлича на коледна елха

"Дъщеря ми Куин-Мелина е мое копие. На 16 години е вече. Като бях на нейната възраст, изглеждах по почти същия начин и вече виждам себе си в нея. Почна да си пробива ушите като мен."

Това разкри певицата Милена Славова. Рок звездата говори за приликите с дъщеря си в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

Реклама

"Аз едно време си пробих ушите без да питам, който и да е било. Тогава никъде не можеше да се правят по две дупки на едно ухо. Заради това сама ги пробих с игла за машина - сподели рок певицата. - Сега дъщеря ми ходи и се дупчи, вече навсякъде може. Направила си е дупка на веждата и на носа, но аз й казвам да е по-обрана, че ще заприлича на коледна елха. Все пак тя си знае и е на такава възраст, че може. Не искам да повтаря абсолютно всичко от мен едно към едно. Правила съм грешки като всеки човек" категорична е Милена.

Славова коментира и червения цвят на косата си.

"Червената коса ми дава енергия всеки ден и се чувствам добре. На някои хора може да им е в повече, но всеки е с различни вкусове. Чувствам се щастлива с този цвят и ако ми омръзне, просто ще го сменя."

Четете още

Милена Славова с култова плоча за 500 лв.

Милена Славова с култова плоча за 500 лв.

Милена пя пред 400 българки в Чикаго

Милена пя пред 400 българки в Чикаго

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама