Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16432274 www.bgdnes.bg

Новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска блести на парти със съдия Иван Сотиров

С изящна рокля с дълбоко деколте се появи новата водеща на предаването "Съдебен спор" Ромина Тасевска по време на коледно-новогодишното парти Нова телевизия. Тя бе в компанията на своите колеги от юридическото риалити - съдия Иван Сотиров, пристав Валентин Василев и Алекс Кръстев.

"Много ме е яд, когато някой се е постарал толкова много над лицето ми, за да изглеждам добре, а аз трябва да се прибера и да измия този хубав грим", написа Мис България 2010 Ромина Андонова - Тасевска в свой пост.

Реклама

Междувременно в днешния епизод на предаването бе разгледана искова претенция срещу социалния работник Соня Пенева за кражба от апартамент. Ищецът Григор Василев пък бе разобличен, че се заканил да хвърли майката на детето си през балкона. Самият той твърди, че са му откраднати 3050 лева, мобилен телефон на стойност 1600 лева, както и златен ланец на стойност над 3500 лева.

Дискусиите в студиото бяха разгорещени, а моралният вот на публиката бе 6:5 в полза на ответната страна. Съдия Иван Сотиров отреди, че изпраща на районната прокуратура в Стара Загора материалите от гражданското дело в "Съдбен спор", епизод 964, както и документалния репортаж на Жоро Игнатов. 

Четете още

Ромина Андонова с милион червени рози

Ромина Андонова с милион червени рози

Не става само с ген, казва Ромина Андонова

Не става само с ген, казва Ромина Андонова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама