Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16432444 www.bgdnes.bg

СМРАЗЯВАЩО! Гала каза къде иска да я погребат

Купила си е терен метър на метър в Шотландия, става за погребение, шегува се тя

Една от най-популярните водещи в ефира Гала изненада фенове и зрители, като съобщи в ефир, че вече притежава земя в Шотландия. Гала, която е над 50 години, но е все така свежа, е собственик на терен с размери метър на метър.

Реклама

"Ако реша, могат да ме погребат там", сподели водещата. Тя обясни още, че в Шотландия притежаването на земя автоматично води до получаване на благородническа титла.

"Имам и свидетелство, което удостоверява, че вече имам право да ползвам титлата лейди. Така че вече съм лейди Гала, която е благородничка", с усмивка заяви водещата.

Гала не била ходила в Шотландия, дори не знае точно къде се намира собствеността й, но много се радва от подаръка, който й е направен от близък човек.

Преди години много популярни личности по света и у нас си подаряваха звезди срещу няколко стотака и богати господа с желание купуваха на любимите си небесни тела и планети. Те носиха имената им, с които виповете се хвалеха.

Последен хит в момента е да си купиш земя на Луната за подарък. Само за 12 лева можем да си купим декар на Луната, показа проверка из агенциите, специализирани в продажба на космически имоти. Цената на парченце земя от Луната излиза колкото килограм сирене. Според специалисти инвестицията в земя се сочи като едно от най-добрите капиталовложения.

Терен в така наречените Таурус планини на Луната струва 32 долара, но ако закупите 40 декара, цената пада на 21 долара.

Четете още

Щерката на Гала стана бизнесдама

Щерката на Гала стана бизнесдама

Гала яхна мотора на Дарин Ангелов

Гала яхна мотора на Дарин Ангелов

Реклама
Реклама
Реклама