Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16434897 www.bgdnes.bg

Синът на Баровеца се гнуси от скариди в "Черешката"

Голяма битка с почистването на скаридите проведе Станислав Михов-Сенто, син на популярния музикант Илиян Михов-Баровеца. В предаването "Черешката на тортата" по Нова телевизия тази вечер той прие своите гости.

"Единственото, което мога да правя, са яйца на очи, но ги правя кривогледи", започна с признанията изпълнителят. В менюто му имаше предястие от тънък хляб със сос и скариди. Салатата му беше от айсберг, домати, краставици, ябълка, круша, чери домати и дюля. Основното ястие бе свинско коремче с гарнитура от сладък картоф. За десерт бе подготвил баски чийзкейк и ягоди. 

Реклама

"Взел съм си ръкавици. Много съм гнуслив. Не мога да пипна с голи ръце скариди, които миришат гадно", призна Сенто. "Чупим им главата, доколкото знам. Направо си е забранено за хора със слаби сърца. На това му разпилях мозъка", коментира той, докато се бори с морските деликатеси. "Няма да те ухапят скаридите, спокойно", надъха го шеф Манчев. След това Сенто бе разпитван с въпроси по тънката част.

"Нямам шаблон за жените. Естествената красота е супер, но нямам против и пластичните интервенции, стига да са в рамките на разумното потребление. Последната най-дълга връзка ми беше 6 години, което ми е и рекордът", сподели младият изпълнител и влогър и разкри, че в момента е свободен.

Станислав изненада гостите си с част от хора на 144-то училище "Народни будители". Облечени в народни носии, те се появиха заедно със своя учител по музика Илиян Михов-Баровеца. Всички изпяха акапелно на няколко гласа "Зайди, зайди, ясно слънце" и разплакаха бившия министър на здравеопазването Мирослав Ненков. 

Накрая Сенто получи общо 38 точки и се нареди на второ място след Бони. Утре домакин на трапезата ще бъде спортната журналистка от БНТ Моника Симеонова.

Четете още

Чалга, туршия и сарми изстреляха Бони на върха в "Черешката на тортата"

Чалга, туршия и сарми изстреляха Бони на върха в "Черешката на тортата"

ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Блондинка в "Черешката" вбеси Бони със солени манджи и забравен алкохол

ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Блондинка в "Черешката" вбеси Бони със солени манджи и забравен алкохол

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама