Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16435159 www.bgdnes.bg

Маги Халваджиян с телевизор в тоалетната

Магърдич Халваджиян гледа телевизия дори когато... ходи по нужда. Телевизионният продуцент разкри това по време на гостуването си във "Вечерното шоу" с Георги Любенов по БНТ.

"Не съществува такъв момент да не пускам телевизора. Той работи денонощно. Имам и в тоалетната, и в банята, и в колите. При мен това е начин на живот. Трябва да знам навсякъде какво се случва, да гледам, защото ако не пипаш пулса на телевизията, можеш да си помислиш, че е умряла", каза Маги.

Реклама

"В България най-големият теливизионер, създал много новаторски неща, който аз признавам, това е Хачо Бояджиев. Негов е приносът телевизията да започне да се отваря. Плюс това той беше много мъдър човек и много му се възхищавах", признава Халваджиян. 

"Тръгнеш ли с мисълта да правиш сериозно изкуство в телевизията, си обречен. Това е масово изкуство, то е като киното. Не е замислено като елитарно изкуство. Така се превръща и в бизнес. Ако правиш гледана телевизия, рекламодателите ще дойдат и ще искат в твоите предавания да излъчат реклами. От тези реклами телевизията се храни. Най-умната телевизия прави развлекателни предавания, забавления за всички, но вътре в програмната схема има и умни предавания, които казват на определени хора нещо. Не може да нямаш шоу и развлечение, а да имаш само умни неща, защото няма чак толкова много умни хора пред телевизорите", обяснява Маги Халваджиян.

Четете още

Димитър Рачков пак захапа Халваджиян

Димитър Рачков пак захапа Халваджиян

БОН ВОАЯЖ! Братя Халваджиян обикалят Милано

БОН ВОАЯЖ! Братя Халваджиян обикалят Милано

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама