Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16439869 www.bgdnes.bg

Пак хванат в крачка! Меси свалял моделка

Лео Меси е в беда. Особено след разкритията на Фернанда Кампос, модел и бивша изгора на Неймар. Мацката е втората жена в разстояние на 10 дни, за която се твърди, че е имала афера с аржентинската звезда.

Преди малко повече от седмица медиите гръмнаха, че Меси е кръшнал на жена си Антонела Ракуцо с аржентинската журналистка София Мартинес. Тогава всички замесени отрекоха.

Реклама

Сега ситуацията е коренно различна. Фернанда сама проговори за мераците на легендата към нея. Бразилката публикува чатове между нея и Лионел. В един от тях Меси я моли за среща.

"Къде мога да се срещна с теб? В Бразилия ли живееш?", пише звездата на "Интер" (Маями).

"В Бразилия или секретно", е отговорът на Кампос.

Наскоро се заговори за криза между Меси и съпругата му, но двойката отрече това, като се показа по-единна от всякога. Всички се питат какво ще се случи сега. Още повече че Фернанда е известна със скандали от този вид. Същото се случи преди няколко месеца с Неймар. Моделката е жената, която миналия юни разкри, че е прекарала навечерието на Свети Валентин (който в Бразилия се пада на 12 юни) с нападателя в Сао Пауло. И тогава публикува чатове с футболиста, който започва да флиртува с нея по време на световното първенство в Катар през ноември. Неймар призна изневярата към половинката си Бруна Бианкарди. По това време тя очакваше бебето, а преди дни го напусна след поредно кръшкане.

Фернанда Кампос е на 35 години и е бразилски модел. Тя позира за редица горещи фотосесии и е много активна в OnlyFans.

Четете още

Меси и Антонела още се обичат

Меси и Антонела още се обичат

Жените на Меси и Бекъм първи дружки

Жените на Меси и Бекъм първи дружки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама