Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16440936 www.bgdnes.bg

Култово! Фен си татуира Милко Калайджиев

Певецът не е почитател на татуировките, но е трогнат от жеста

Луд фен си направи татуировка на Милко Калайджиев. Почитателят на певеца си е изографисал лика на мустака на републиката, заобиколен с малки пиленца, както самият Милко пее.

"По мое време нямаше такива неща", изкоментира пред "България Днес" фолклегендата Милко Калайджиев. Хитовият изпълнител на "Къде си, батко" и "Камъните падат" се озова омастилен върху кожата на заклет почитател и въпреки че самият Милко няма татуировки, певецът е трогнат от жеста на своя фен.

Реклама

"Аз нямам нито една татуировка, една точка нямам даже. По друг начин съм възпитан. Преди години нямаше такива работи. Татко беше много строг и татусите не му се нравиха. Не съм бил никога фен на това. Този, който си е направил лицето ми, трябва наистина да ми е голям почитател. Браво на него", споделя Милко, но това далеч не е първият такъв случай. "Веднъж някой на гърдите си ме беше татуирал... до сърцето", спомня си певецът.

"Страхотна татуировка! Много е хубава! Аз съм виждал много татуси, но тази е наистина много красива" - каза Милко, след като видя рисунката на бедрото на почитателя си.

Според певеца един татуист трябва да рисува много добре и да е старателен. Оказва се, че самият той не е особено далеч от това изкуство и че има добър приятел в занаята. "Имам един приятел в Истанбул, който завърши за електронен инженер, после завърши второ висше образование и накрая стана татуист... и то много известен", разказва Милко.

Четете още

Милко Калайджиев ядосан: Вече няма да ставам ОРТАК с държавата

Милко Калайджиев ядосан: Вече няма да ставам ОРТАК с държавата

Синът на Милко пусна мустак

Синът на Милко пусна мустак

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама