Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16451431 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова дарява пари за Лео ди Каприо

Мадам "Мулти" купува картини от скъпи художници в Маями за коледни подаръци 

Дарина Павлова е специален ВИП гост на изложението "Арт Базел" в Маями, където се срещна с ВИП особите Шакира, Джеф Безос, Илън Мъск, Антонио Бандерас и много други.

Реклама

"Иска ми се да поканя някои от популярните художници да направят изложба и в България", сподели Мадам "Мулти" идеята си да присъства на събитието.

Тази година фестивалът представи над 150 различни артисти и ще продължи до Игнажден.

Освен изложението ВИП особите имат и специални три вечери, на които само с покани ще могат да се отдадат на благотворителност.

Самата Павлова вече е дала голяма сума за фондацията на холивудската звезда Лео ди Каприо.

Актьорът произнесе реч на тема благотворителност, която обиколи социалните мрежи по света. Нашата българка също не пропусна да заснеме думите на звездата. "Основах фондацията си преди 20 години и постигнахме голям успех. Но с днешна дата осъзнах, че светът има нужда от друг вид добродетелска дейност. Трябва да обединим истинските филантропи по света на първа линия, за да повлияят наистина - всичко с цел да се защити светът", казва актьорът. Павлова всяка година ходи на партитата и благотворителните събития на Лео.

От фестивала в Маями Мадам "Мулти" вече е закупила няколко произведения на изкуството на нашумели художници, които ще подари на семейството на Нова година.

Веднага след края на фестивала казанлъчанката ще отпраши към Дубай, където заедно с всичките си деца и бебетата им ще отбележи Нова година.

В Дубай живее първата дъщеря на покойния Илия Павлов – Венцеслава, с мъжа си и двете му деца. На гости за празниците ще им бъдат и сестра й Паола с бебето и мъжа си, както и Илия-Калоян Павлов с гаджето си.

Четете още

Дарина Павлова със сина си на Миконос

Дарина Павлова със сина си на Миконос

Антонио Бандерас ще играе цар Борис III, продуцент на филма е Дарина Павлова

Антонио Бандерас ще играе цар Борис III, продуцент на филма е Дарина Павлова

Реклама
Реклама
Реклама