Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16451472 www.bgdnes.bg

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина: Касиел извади всичките ми страхове

Беше труден процес, имаше сълзи и викане, но накрая се сляхме в едно, сподели само пред "България Днес" 

"Когато видях Касиел Ноа Ашер за първи път в бара, малко се изплаших, чудех се какво ме очаква, тъй като тя каза: "Ако на някой не му харесва, да се маха още сега". Но аз реших да опитам, тъй като е различно за мен. Касиел умее да предизвиква хората, да изкарва от теб това, което те е страх да покажеш, и това беше процес - мислиш за следващия ден и той ти се слива - реалност с пиеса."

Реклама

Това каза само пред "България Днес" дъщерята на президента Румен Радев, която се снима в първия филм спектакъл "Сад. Игри по време на Апокалипсис" по пиесата "Мадам дьо Сад" от Юкио Мишима на Касиел Ноа Ашер.

Премиерата беше вчера в артпространство "Дерида".

"Въпреки че ми беше трудно, имаше истински сълзи, викане, но накрая всички се сляхме в едно", допълни думите си Дарина, която влиза в ролята на актрисата Ан.

Касиел избрала Радева да участва в проекта й, защото й се сторила интересна и различна. "Не знаех, че е дъщеря на президента. Това къдраво нещо ми хареса много, защото лицето му се променя ту от красиво до грозно, от сексапилно до вокала на "Лед Зепелин" - Робърт Плант, и по детски чисто. Просто избрах всички момичета по усещане", обясни Ноа Ашер.

"Всичко това направихме безвъзмездно, тъй като няма достатъчно финансиране. Заснехме го лятото и 22 дни бяхме през цялото време в столичния бар", каза още Касиел. В спектакъла участват още: Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Яра Ходкевич и Паоло Лалев.

Провокацията на лентата е изключителна - освен че през цялото време актьорите пушат, пият, ходят голи, целуват се един с друг в хипнотично изследване на страстта, героите на всички превръщат репетициите си в затвор, а невинните им игри стават смъртоносни.

"Аз като водач на тези агънца от известно време живея в усещане за края на света, че той отива към ново начало, но първо трябва да се сложи хубав финал. Е, с този проект искаме усещането за края да е по-леко и да го минем с прегръдка", казва още Касиел Ноа Ашер.

Четете още

Щерката на президента Румен Радев с лесбо сцени в скандален филм

Щерката на президента Румен Радев с лесбо сцени в скандален филм

Дъщерята на Румен Радев в ПРОВОКАТИВНА пиеса

Дъщерята на Румен Радев в ПРОВОКАТИВНА пиеса

Реклама
Реклама
Реклама