Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16455501 www.bgdnes.bg

Врачка предсказва бъдещето на Калин Сърменов

"Една врачка навремето ми каза, че не съм артист, музикант или художник, а че съм писател. Казваше ми, че с писане ще си изкарвам прехраната. Не вярвах първоначално, но години по-късно се оказа права."

Това разкри актьорът Калин Сърменов. В предаването "На кафе" по Нова телевизия. Милото говори за своята страст към изкуството.

Реклама

"От малък обичам рисуването. Това са моите първи стъпки в изкуството. Татко ми свиреше на виола, но баба беше художничка. Благодарение на семейната среда съм такъв, какъвто съм днес. - заяви артистът -  Имам текстове и послания в картините си. В последно време ми се налага да пиша много, за да си изкарвам прехраната. Може би това е имала в предвид врачката" смята Сърменов.

Актьорът не си пада по прекалено горделивите артисти.

"Българинът обича да определя изкуството и творчеството като свое, като слушам такива неща, ми става лошо. - споделя Сърменов - Това не е разумно и скормно. По-правилно е да казват "моите рисунки", защото са такива в сравнение с някои световни образци."

Директорът на сатиричния театър не пропусна да говори за най-малката си дъщеричка и внучката.

"Те на практика са леля и племеница, но са близки на години. Говорят на един език и се определят като сестри. Внучката обаче говори доста спретнато и добре българския, докато леля й все още има затруднения. Все пак и двете вече показват характер", заяви Сърменов.

Четете още

Калин Сърменов: Искам да бъда космонавт

Калин Сърменов: Искам да бъда космонавт

Калин Сърменов крачи като Робокоп

Калин Сърменов крачи като Робокоп

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама