Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16456145 www.bgdnes.bg

Вижте шармантната прическа на Данчето Христова на "Армията" (СНИМКИ)

Голямата естрадна певица Йорданка Христова бе част от шоуто по закриването на стадион "Българска армия" с последния мач ЦСКА-София - "Лудогорец". "Червените" загубиха с 0:1, а съоръжението ще бъде съборено, за да бъде построен изцяло нов стадион.

Данчето, която не крие, че е върла привърженичка на "червения" клуб, се появи с шармантна прическа. Боядисаната й в черно коса бе силно накъдрена и се сливаше и с тоалета й. Тя се радваше на любовта на феновете на ЦСКА, като дори се прегърна с тартора на "армейците" Иван Велчев-Кюстендилеца. Христова лично бе поканена да пее за последно на "Армията" от клубния бос Гриша Ганчев, който вчера навърши 61 години. На трибуните бе и голямата легенда Христо Стоичков с дъщеря си Христина. 

Реклама

"Емоциите бяха от положителни към отрицателни. Изключително беше, че стадионът беше пълен, този стадион признавам преди всички. Била съм на този терен още 1955-56 година. Първи братовчед на татко беше треньор по лека атлетика. Домакинът ни даваше дрехи и тичахме", коментира Христова пред Дарик радио.

"Този стадион ми беше на сърце. На този студ трудно бих тръгнала някъде, но заради ЦСКА и надеждата, че ще има най-после евентуално стадион, мечтата на големия Гриша Ганчев. Колко хора искаха да удушат ЦСКА, не бяха Черепи, други левскари, направиха второ ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, никой не е като нас", продължи тя.

"Реферът Драганов беше престъпник вчера. Аз съм толерантна към другите отбори и им се радвам на успехите. Аз съм по-голяма от стадиона, надживях го и продължавам да съм ЦСКА. Футболът ме е интересувал винаги. Мога да кажа наизуст всички имена. Трябва да настъпят коренни промени в нашия футбол. Той няма дори и прощален мач заради Божков, Митата Якимов, радвам се, че гледах с него мача, видях се със Стоичков", каза още легендарната певица.

"Тръгнах си първото полувреме, не знаех, че сме паднали, къде има мач 120 минути? Дано стане новият стадион. Много е тривиално, но е така – каквато е държавата, такъв ни е и футболът. Ако съм жива, "Сърца червени" ще го изпея и на новия стадион", завърши Йорданка Христова.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Четете още

Голямата Йорданка Христова с ИНТИМНИ признания: Обичах и двамата си мъжe, винаги съм била против брака

Голямата Йорданка Христова с ИНТИМНИ признания: Обичах и двамата си мъжe, винаги съм била против брака

Йорданка Христова на концерта си юбилей: Всичките ми мъже ме гледат от небето!

Йорданка Христова на концерта си юбилей: Всичките ми мъже ме гледат от небето!

Реклама
Реклама
Реклама