Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16465961 www.bgdnes.bg

Плейбой №1 в Италия заби нова супермацка

*Моделка ще укротява плейбоя

*Солей става известна с раилити шоу

Звездата на "Астън Вила" Николо Дзаниоло не случайно е смятан за най-големия плейбой на италианския футбол в момента. През леглото му са минали куп известни мацки, но никоя не успя да се задържи за дълго.

Да го укроти ще опита поредната красавица в живота му. Това е моделката Солей Сорге. Медиите на Апенините разкриха, че Дзаниоло е започнал връзка с нея от няколко седмици. Николо често се прибира от Англия, за да може да прекарва време с моделката.

Реклама

Секси мадамата стана известна преди няколко години с участието си в "Биг Брадър". Солей Сорге се възползва максимално от сполетялата я слава. Днес е успешен модел и инфлуенсър.

Преди няколко дни Солей беше в Лигурия. Моделът публикува фотокадри в инстаграм, които са идентични с тези на звездата на "Астън Вила". Николо Дзаниоло също го споделя в своя профил няколко минути по-късно.

Футболистът имаше кратки връзки с куп моделки. От една от тях - Сара, има син Томазо. Дзаниоло я заряза, докато беше бременна. През леглото му мина и Киара Насти, която днес е омъжена за съотборника му в националния отбор Матиа Дзакани.

Четете още

Бившата напада Дзаниоло
Бившата напада Дзаниоло

Бившата напада Дзаниоло

Копират гаджето на Дзаниоло
Копират гаджето на Дзаниоло

Копират гаджето на Дзаниоло

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама