Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16653829 www.bgdnes.bg

Кристиано заведе Джорджина в оазиса

*Роналдо: Изумен съм

*Двамата се разходиха до призрачния град Ал-Ула и до най-голямата огледална сграда в света

В пустинята има и оазис, а в това лично се убеди футболната суперзвезда Кристиано Роналдо. Той заведе половинката си - Джорджина Родригес, на любопитно посещение из арабския свят.

Реклама

Португалският нападател и аржентинският модел разгледаха Ал-Ула - древен арабски град-оазис, разположен в провинция Медина, Саудитска Арабия. Той е считан за един от най-впечатляващите призрачни градове в Близкия изток. Разположен е по "Пътя на благовонията". Мрежата от каменни руини, някои от които са над 2000 години, се слива напълно със заобикалящата ги пустиня. В далечното минало Ал-Ула е бил столица на античното арабско кралство Лихиан. 

Моделът, който има четири деца с Роналдо, на някои от кадрите беше със сива абая, а на други заложи на черен панталон, черни ботуши и кафяво кожено палто.

"Мир и любов в Ал-Ула", озаглави публикацията си тя. "Небето не спира да ме изумява с красотата си. Благодаря на Вселената, че ми подари толкова много падащи звезди на това пътуване", похвали се още Джорджина. 

Двойката също се наслади на романтична вечеря и посети многофункционален център, който държи световния рекорд на Гинес като най-голямата огледална сграда в света с 9740 стъклени панела.

Звездата на "Ал Насър" публикува снимки от екскурзията си. "Изумен съм от изключителното човешко и природно наследство на Ал-Ула тук, в Саудитска Арабия", призна откровено Кристиано. Той и Джорджина се преместиха да живеят в Саудитска Арабия през януари. 

Четете още

Съдят отново Роналдо за изнасилване

Съдят отново Роналдо за изнасилване

Ето ги зверовете на Кристиано! 19 млн. лири струва колекцията му

Ето ги зверовете на Кристиано! 19 млн. лири струва колекцията му

Реклама
Реклама
Реклама