Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16666348 www.bgdnes.bg

Ето как един от най-близките хора на Слави Трифонов - Цветан Недялков спря цигарите

Китаристът от "Шоуто на Слави" Цветан Недялков отказа цигарите с иглотерапия, разбра "България Днес" от близки до чаровния музикант.

От порока талантливият Цецко се отказал благодарение на известен иглотерапевт. В програмата за борба с цигарите на известия китарист фигурирал и отказ от кафе и алкохол, което не било особено трудно за Цветан Недялков.
"От известно време в "Шоуто на Слави" по телевизия "Седем осми" тече мания по здравословен живот. Всички спортуват, с изключение на Борис Солтарийски. Той поне не пуши. Иначе и Годжи отказа цигарите за половин година, но пак се върна към тях", сподели танцьорка от "Магаданс", която се радва, че шефът й Слави Трифонов още глобява за пушене със 100 лв на работното място, без значение какви са цигарите - бездимни или обратното.
Единственият музикант от шоуто, който пък се страхува от жена си да припалва в нейно присъствие е Йордан Йончев - Гъмзата, одумват го светски хроникьори. За следващата Нова година тромпетистът обещал на жена си Юлия, че няма да запали и една цигара повече до края на живота си. Балерината от "Магаданс" обаче, явно няма доверие на видинчанина и го държи под око, дори на частни участия и партита. 

Четете още

Цецо Недялков изнервен в магазина

Цецо Недялков изнервен в магазина

Китаристът на Слави - Цветан Недялков, ОЦЕЛЯ при взрив на тротинетка

Китаристът на Слави - Цветан Недялков, ОЦЕЛЯ при взрив на тротинетка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама