Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16681367 www.bgdnes.bg

Млад изпълнител взриви мрежата с хита "Бохемски схеми" (Видео)

Младият и талантлив изпълнител Иво взриви социалните мрежи и музикалните платформи със своя дебютен хит "Бохемски Схеми". Песента, която е първата самостоятелна творба на Иво, бързо се превърна в сензация, спечелвайки сърцата на музикалните фенове със своето модерно балканско звучене и запомняща се мелодия.

Видеото към песента също допринася за нейния успех, представяйки динамични визуални ефекти и завладяващи сцени.

Реклама

Освен че бързо набира популярност в YouTube и други стрийминг платформи, песента се превърна в чест гост в плейлистите на радиостанциите и клубовете, като по този начин Иво се утвърждава като едно от най-обещаващите нови имена в българската музика.

"Бохемски Схеми" не е само музикален хит, а и началото на вълнуващата кариера на Иво, който обещава да продължи да радва феновете си с качествена и иновативна музика. Видеото към песента е истинско зрелище, благодарение и на участието на Руми, известна като Мис Русе

Цялото име на Иво е Ивелин Иванов. Той е на 19 години, роден и живее във Варна. Завършил е Математическа гимназия д-р П.Берон във Варна. Още от ранна детска възраст обожава музика. Ходил е на уроци две години при проф. Иван Кръстев, с който имаше участия в няколко конкурса през 2019, за естрадна песен на български и английски език.

През 2020г., Иво участва в конкурс "Кръстопът на музите", където има спечелена специална награда от организаторите Дипломант 1-ва степен.

Участвал е като бек вокал в песен на народния изпълнител Ивайло Герасимов, има първо и второ място в конкурс "Звезден сблъсък"- вокално пеене на български и английски език през декември 2020г. Има зад себе си вече един реализиран проект в дует с любимеца на Турция, печелил турския формат Турция Попстар, като песента им се казва "Оставам".

Реклама
Реклама
Реклама