Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16758937 www.bgdnes.bg

Нов богаташ ГЛЕЗИ бившата на Рачков

За ЧНГ я заведе в Турция

Секси блондинката Анита тотално прежали комика, с новия обикаля света

Новият мъж на бившата на Рачков - Анита, глези секси блондинката като истинска принцеса.

Плеймейтката се хвърли в обятията на друг няколко месеца след като комикът я натири. Наложи се силиконката Анита да започне работа, за да може да се издържа и да плаща всички удобства, с които бе свикнала.

Е, оказа се, че знойната блондинка е забила отново баровец. С него Анита се появи преди месеци на светско събитие за първи път, но тогава не пожела да разкрие нищо за изгората си.

Реклама

"България Днес" разбра, че новият на Анита е истински тузар, който разполага със солидна банкова сметка. За Нова година бившата на Рачков и половинката й отлитат за Турция. Двойката се настанява в 5-звезден хотел в курорта Белек. А Анита и гаджето й тънат в истински лукс.

Двойката посреща 2024 г. в луксозен ресторант, който не е по джоба на всеки. Самата Анита веднага се похвали колко хубаво си прекарва на лъскавото местенце и качи кадри от новогодишния си празник.

Блондинката се издокарва с ултракъса секси рокля, която не може да скрие апетитните й форми. Именно новият й мъж прави фотосесията на стълбите, а пищните й форми едвам стоят в дълбокото деколте.

Откакто се раздели с Рачков, плеймейтката редовно пътува - разбира се, заедно със заместника на комика в леглото. В началото на зимата двойката забегна за няколко дни до Испания, където Анита бе научена от новия си да играе голф.

Четете още

Шоуто на Рачков под въпрос заради нисък рейтинг

Шоуто на Рачков под въпрос заради нисък рейтинг

Димитър Рачков пак захапа Халваджиян

Димитър Рачков пак захапа Халваджиян

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама