Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16782772 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩО! Най-еротичната българка влиза в "Ергенът"

  • Силикон на поразия в шоуто
  • Продуцентите готвят бомба с голяма звезда, която ще се бори за сърцето на милионера Алекс

Най-еротичната българка ще се бори за сърцето на милионера ерген Алекс Младенов в едноименното шоу, разбра "България Днес" от източници от продукцията. Става дума за сексбомбата Теа Добрева. Третият сезон на шоуто стартира на 21 февруари и отново ще бъде излъчвано 2 пъти в седмицата.

Реклама

Както е известно, снимките на "Ергенът" приключиха преди повече от 2 месеца.

Блондинката Теа преди година се окичи с престижния приз за сексапил, а след това проби и в киното. Надарената руса мадама е част от звездния каст в хитовата лента "Аферата Пикасо", където си партнира с мъжкия секссимвол на родното кино Филип Буков. Теа е на 23 години, от София и е професионален модел и танцьор.

И през тази година кастингът е правен в социалната мрежа. Редица разкрепостени девойки, които са и популярни в интернет, са минали през редица тестове. Една от одобрените е Маги Томова. Красавицата преди 18 години печели титлата "Мис Варна", но все още е доста горещо парче. Любопитното е, че Маги е изключително близка приятелка с друга популярна личност. Томова е първа дружка с адашката си Маги Джанаварова. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна.

Томова има дете, но това не й пречи да се впусне в борбата за сърцето на милионера Алекс.

Според различни информации, които обаче засега не са потвърдени, а са по-скоро слухове, апетитната блондинка стига до финала. Там ще се изправи срещу друга русокоса бомба - Надежда Вишева. Според клюкарите певицата печели сърцето на Алекс, а Маги остава с разбито сърце. По информация на "България Днес" обаче това е не финалният завършек на третия сезон на най-гледаното шоу в България.

Синеокият красавец Алекс е причината чалга дивата Киара да се пробва за "Ергенът". Че протежето на Емануела влиза в новия сезон на формата, "България Днес" писа още преди няколко месеца.

И тази година повечето мацки са преминали през пластичните хирурзи, за да изглеждат още по-секси. Повечето мацки са тунинговани в бюста, но има и такива, които са легнали под ножа за няколко разкрасителни процедури. Такъв е случаят с Памела Иванова. Мацката се издържа от социалните мрежи, където има стотици хиляди последователи. Освен това се занимава и с маркетинг.

Реклама

Подобен е случаят с напомпаната със силикон Ани Метушева. Сексбомбата има хиляди кубици в пазвите.

В предаването влиза и друга блондинка - Йоана Младенова. Мацката е запален пътешественик и обикаля света.

От продукцията засега пазят в строга тайна най-колоритната участничка. Според запознати в "Ергенът 3" влиза мацка, за която всеки е чувал и е популярна. Коя е тя, обаче засега никой от екипа не казва, тъй като това била голямата изненада за всички зрителите.

Последната финалистка Елена няма търпение да гледа

Финалистката от миналия сезон на "Ергенът" - Елена, няма търпение шоуто да започне. Татуираната редакторка бе сочена за сигурен победител за сърцето на Евгени, но пианистът избра голямата й конкурентка Валерия.

"Нямам търпение да гледам новите момичета", призна наскоро Елена, която преди месеци най-накрая напълно прежали Евгени и се носи на крилете на любовта. Гаджето на Елена е доста по-зрял от нея, а мацката не иска да говори за личния си живот.

Четете още

Ергенката Киара го раздава "строга господарка"

Ергенката Киара го раздава "строга господарка"

Секси блондинка печели "Ергенът"

Секси блондинка печели "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама