Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16791586 www.bgdnes.bg

Натали Трифонова влиза в "Денсинг старс"

Певицата Лидия също е казала "да" на продуцентите, които ще възкресят позабравения формат

Мъжете вече няма да точат лиги по Натали Трифонова само докато дългокраката блондинка казва какво ще е времето, а ще имат предостатъчно време да й се насладят. Секссимволът на Би Ти Ви влиза в новото предаване телевизията - "Денсинг старс", което също ще се излъчва по частната медия.

Реклама

Красавицата приема на драго сърце поканата. И отскоро дори започва уроци по танци, за да си припомни най-важните стъпки. Като дете Натали е тренирала спортни танци.

С привличането на Трифонова с безкрайните крака, продуцентите искат да привлекат аудиторията и да се конкурират с двете предавания на "Нова" - "Един за друг" и "Хелс кътчън", които ще се излъчват по същото време.

Друг от звездните участници в завръщащото се след години пауза шоу е Атанас Месечков. Популярният танцьор вече е бил част от "Денсинг старс". В новия сезон на възкресеното риалити влиза и певицата Лидия, научи още "България Днес". Блондинката е една от най-проспериращите чалга изпълнителки в момента. Наскоро придоби още по-голяма слава, след като записа песен с нарязаната по жесток начин Дебора от Стара Загора.

Още през миналата година "България Днес" написа и първите звезди, които приемат поканата на продуцентите Иван и Андрей. Танцувалните си умения ще покажат първият ерген Виктор Стоянов, Гери-Никол, Дара и Ивет Горанова.

"Влизам в предаване, което дълги години липсваше от ефира", каза пък наскоро олимпийската ни шампионка от Токио Ивет Горанова, загатвайки, че ще е част от новия формат.

Четете още

ЕХА! Натали Трифонова откри мерцедес под елхата

ЕХА! Натали Трифонова откри мерцедес под елхата

Натали Трифонова е луда по гръцкото

Натали Трифонова е луда по гръцкото

Реклама
Реклама
Реклама