Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16793811 www.bgdnes.bg

Пъдев и Скилъра надвиха с "Кама Сутра" Гладнишка и Мила Михова

С оспорвана битка на знания, всекидневна и научна логика и с още повече шеги и закачки Христо Пъдев и неговият партньор - музикантът Александър Деянов - Скилъра, разгромиха Милица Гладнишка и оперната певица Мила Михова в тв състезанието "Кой да знае" по bTV. Въпреки че дамският отбор заложи цялата спечелена сума от 900 лева, а мъжете предпазливо сложиха на масата само половината от 1200-те си лева, 13-ият въпрос наистина се оказа фатален за Милица и Мила.

Нахъсаните дами бяха сигурни на сто процента, че с "Кама Сутра" ще разбият противниковия тим, но самите те се провалиха с гръм и трясък и загубиха всичко. Двете дадоха погрешен отговор на въпроса, зададен от водещия Сашо Кадиев, "Какво умение от 64-те в "Кама Сутра" трябва да владее жената?". Комедиантката и оперната дива заложиха на "разчитане на звездна карта", като Гладнишка се мотивира, че според нея индийското изкуство на любовта включвало и "духовно измерение".

Реклама

Актьорът и музикантът обаче се оказаха по-прагматични и това им осигури победата. Те посочиха отговора "да владее магии и заклинания за отнемане на чуждо имущество" и синът на Катето Евро, след като по време на цялото шоу ги скъсваше от майтап, ги ги призна за много печени.

"Ами, какво да отнеме, трабанта на съседа ли", избудалка ги Милица, но този път характерното й шегобийство изобщо не й помогна. 

"На всеки зрител от публиката на Христо Пъдев, се падат по 47 лева и 30 стотинки", калкулира печалбата Кадиев. А публиката на Милица Гладнишка пи една студена вода.     

Четете още

Милица Гладнишка ШОКИРА Сашо Кадиев с клатене на голямо дупе, зрители са в шок

Милица Гладнишка ШОКИРА Сашо Кадиев с клатене на голямо дупе, зрители са в шок

Кадиев, Гладнишка и Христо Пъдев в новото шоу "Кой да знае" по bTV

Кадиев, Гладнишка и Христо Пъдев в новото шоу "Кой да знае" по bTV

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама