Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16817361 www.bgdnes.bg

Антон Радичев, Георги Мамалев и Катето Евро с ново шоу

Обмислят комедиен сценарий заедно с млад режисьор, дават го на БНТ

"Ще правим едно комедийно шоу с Георги Мамалев и Катето Евро, но ни трябва весел сценарий. Искаме да го направи млад режисьор от НАТФИЗ, с когото сме разговаряли. То не е лесно, но сме го намислили как да се случи." Това сподели пред "България Днес" актьорът Антон Радичев, който смята, че е най-добре предаването да е по БНТ, където дълги години се подвизаваха актьорите с "Клуб НЛО".

Въпреки че е на 76 години, Радичев не се отказва от сцената и се радва, че продължават да го канят в постановки.

Реклама

"Няма спиране. Сега ми увеличиха пенсията и вече е 900 лева, плюс че съм на половин щат в Народния, няма как да не съм доволен от тези пари. От нищо не се лишавам", казва Радичев.

"На Антоновден телефонът ми загрява. Най-вероятно ще празнувам с колегите в театъра, а вкъщи ще се съберем с Еми жена ми, дъщерята Криси, внучката студентка, внукът и котката, която е дърта като мен", пошегува се актьорът, който на 17 януари празнува имен ден. Обикновено Антон получава подаръци, които го радват, но най обича да събира гости. "Много са ми приятелите, с годините стават все по-малко за съжаление.

Радичев се похвали в интервю, че вече му е паднал запорът на "Топлофикация", срещу която водил две дела, също приключили.

"Така е, едното го загубих и платих 5000 лева, другото спечелих и ми върнаха почти толкова, но не се оплаквам. Човек трябва да си знае правата. Иначе за месец парно пак е висока сумата, която искат, почти 200 лв. отгоре, но поне има някакви изравнителни сметки", смее се той.

Колкото до здравето, Радичев се грижи за физиката си и прави колкото може повече движения.

"Когато направих двете операции на кръста, ми обясниха, че трябва да ходя много, да правя упражнения. Опитвам се, макар че то в театъра си е цяло упражнение по цял ден. Иначе от студ не ме е страх, както и от грип. Миналата година си сложих ваксина, тази няма да го правя", казва актьорът.

Четете още

Антон Радичев обра ябълките. Ето какво направи с тях

Антон Радичев обра ябълките. Ето какво направи с тях

Антон Радичев иска затвор за пил бира шофьор

Антон Радичев иска затвор за пил бира шофьор

Реклама
Реклама
Реклама