Мирослав Димитров изпържи картофки в "Черешката на тортата"

Журналистът и водещ Мирослав Димитров изпържи картофки, които са божествено хрупкави, според всички. В салатата му имаше брускети, сосове и телешко месо. Както каза той, това е пъзел от най-любимите му неща, сос уорчестър, пресен лук, зехтин и песто.
Шеф Манчев каза, че пестото не е нужно за такава салата, но беше късно. Както и че е можело да сложи нещо като пушен пипер отгоре.
Основното бе печено 8 часа свинско с марината и може би малко чесън. Другата част от основното бе пържен картоф. Димитров е корифей на пържените картофи, които прави хрупкави отвън, но меки отвътре.
Манчев каза, че това е правилният начин да се пържат картофи.
„Имал съм щастие да говоря с много известни личности, като Джамирокуай например. Имам страст към музиката още от дете", каза Димитров и добави "Но много съм запален по кулинарията".
В малкото си свободно време журналистът прави пържени картофи.
Менюто му за вечерта на "Черешката" бе салата с телешко бонфиле, но основното бе пържени картофи.
Иначе журналистът обича гъмза.
„Това, което правя за да си набавя продукти, е да пазарувам от пазара. Нашият пазар".
Водещият готви в ресторант, защото няма място в неговата къща, за да посрещне гостите си.
Каза и че е много щастлив от любимата си Йоана, която се грижи за семейството и за всеки детайл в нея.
Десертът бе тесто, сметана, маскарпоне, но той бе направен в ресторанта. Гостите не се изкефиха на това и напротив, дадоха му ниска оценка.