Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16880697 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова нае Мария Бакалова за филм

Дарина Павлова се заема с продуцирането на лентата по света

Актрисата Мария Бакалова и мениджърът й Юлиян Костов снимат филм за кукерите, кукерските облекла и българските поверия в България, научи "България Днес".

Продукцията стартира в края на януари в 100-годишна къща в центъра на Банско, собственост на местния бансканлия Александър Скабрин. За целта вече са осигурени статисти от града, както и кукерски облекла на стойност 100 000 лева. Ценните костюми са събирани с помощта на родолюбиви българи от цялата страна, собственици на уникалните облекла. Маските на кукерите са също индивидуални и част от музейни експозиции. На терен ще има и специалист по съхранението на реквизита, който зорко ще следи да не се повредят скъпите експонати, съобщиха близки до Мария Бакалова и Юлиян Костов.

Реклама

Още в края на миналата година Бакалова и Костов огледаха терени за снимките на новия си проект.

От чужбина също пристигна специален екип, който ще отговаря за видеоефектите в лентата. Професионалистите след това ще довършат работата си в холивудско студио. Според сценария лентата ще се снима в още две държави, като се говори, че в плановете на продуцентите е и екзотично място на хиляди километри от България.

Това място ще се осигури от продуцентската компания на Дарина Павлова. Юлиян Костов вече се е видял с Мадам Мулти и е договорил тя да представи филма на няколко престижни кинофестивала.

Павлова е проявила интерес към новата продукция, като същевременно е обещала да помогне лентата да бъде видяна на фестивала около Капри, където всяка година тя е в борда на селекцията от филми.

Мадам Мулти е предложила филмът да види бял свят и на премиера в Дубай, тъй като в последните години там се събира каймакът на световния шоубизнес и киноиндустрията.

Вдовицата на Илия Павлов се ползва със специални контакти и връзки в емирството, тъй като Акрам Микнас, свекър на доведената й дъщеря Венцислава, се занимава именно с реклама.

Мария Бакалова и Юлиян Костов от години работят заедно. Последното, което направиха, бе национална кампания срещу войната по пътищата. В късометражната лента, носеща името "Това, което остава", участват още Захари Бахаров и Елена Телбис, а в главната роля е младият Ян Лозов. Мащабната кампания е под надслов "В живота няма втори дубъл - една секунда може да го преобърне завинаги".

Двамата участват и в лентата "Триумф". Там играят гаджета, но в живота и двамата са обвързани с други хора. Мария живее с Валери Гроздев, а Юлиян Костов миналата година афишира връзка с красавицата Мирела Илиева. Двамата изкараха Нова година в хотел, от който излизаха само да си вземат храна. Юлиян дори пусна кадри, на които са без дрехи, а телата им се виждат в огледалата на цялата стая.

Четете още

Мария Бакалова заведе майка си на Ниагара

Мария Бакалова заведе майка си на Ниагара

Мария Бакалова празнува годишнина с гаджето

Мария Бакалова празнува годишнина с гаджето

Реклама
Реклама
Реклама