Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16901683 www.bgdnes.bg

Любо Киров става жури в "Капките"

Актьорът отново пристана на Халваджиян, след като се раздели с Би Ти Ви

Любо Киров ще е новият член на журито на "Като две капки вода", научи "България Днес". Имитаторското шоу започва след по-малко от месец.

Музикантът ще седне в стола на актьора Асен Блатечки. От миналата година продуцентът на "Капките" Маги Халваджиян реши "съдиите" в шоуто да са четирима. Тогава това бяха Веселин Маринов, Хилда Казасян, Фънки и лошото момче на родното кино Блатечки. Актьорът обаче тази година е отказал поканата, тъй като се е заел с проекти - снима втория сезон на сериала "Клетката", както и участва в други продукции. Останалите трима запазват мястото си. Хилда и Фънки са константа и местата им са бетонирани в продукцията. Веско Маринов пък вече обяви, че е подписал договор с "Капките" и отново ще се джафка с Рачков. Киров ще затвори карето журиращи.

Реклама

Музикантът е сред любимците на Халваджиян. И след като Любо прекрати отношенията си с Би Ти Ви през миналата година и "Гласът на България", продуцентът веднага го прилапа. А Киров на драго сърце приема поканата, където цяла България ще може да го гледа, а той да промотира турнето си.

Както вече "България Днес" писа, чалга певицата Мария е най-звездният участник през тази година в "Капките". Стартът на имитаторското шоу още не е обявен официално, но се очаква началото на 12-и сезон да е в средата на февруари.

Четете още

Любо Киров: Можех да си отида от този свят на 27 години

Любо Киров: Можех да си отида от този свят на 27 години

Любо Киров пак на турне и в "Арена"

Любо Киров пак на турне и в "Арена"

Реклама
Реклама