Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16905816 www.bgdnes.bg

Петя Буюклиева ОТВЪРНА на хейтърите. Била жертва на лош монтаж

Певицата Петя Буюклиева вече трети ден е залята с вълна от критики заради лошото си отношение към останалите участници в "Черешката на тортата".

"Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много такива хора, но преиграната ѝ ирония е влудяваща, направо те напряга да я гледаш, сякаш ще експлоадира всеки момент!", пише зрителка. "Е тази вече прекали! Направо не се трае Буюклиева! Голяма злоба нетърпима и изглежда ужасно!", гневи се друга. Изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" се държи, както и в други риалити предавания - вечно критикува, недоволна е от всички, освен от себе си и все се бори за някаква правда, но така както само тя си я разбира.

Реклама

Петя редовно е канена за участие, защото продуцентите й са наясно, че присъствието й гарантира напрежения и скандали, които вдигат рейтинга. След идиличните предишни епизоди на Черешката, тази седмица голямата уста на Буюклиева гарантира война на масата. Тя нацели младата Анджелика Раджаб. Певицата не спря да я критикува, а натискът ще продължи и днес, става ясно от промото. В социалните мрежи ври и кипи, а Буюклиева реши да се защити като обясни, че част от думите й са записани без нейно знание и са монтирани лошо.

"Направих 7 часов маратон на готвене на живо по време на снимките, получих много любов от гостите си, сега остава да видим какво е Монтирано и Какво Позиционирано", не спира да се фука с кулинарните си умения Буюклиева, която ще сервира втръсналата на всички, включително и на шеф Манчев сьомга.

Четете още

Буюклиева не спира да хапе в "Черешката": Вечерята беше манджа с грозде!

Буюклиева не спира да хапе в "Черешката": Вечерята беше манджа с грозде!

ГРОЗНО! Петя Буюклиева ОБИЖДА участници в "Черешката", изрече "з*дник" в пристъп на ярост

ГРОЗНО! Петя Буюклиева ОБИЖДА участници в "Черешката", изрече "з*дник" в пристъп на ярост

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама