Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16923887 www.bgdnes.bg

Боби Турбото със смъртоносен скок на сцената

Борислав Захариев - Боби Турбото, призна, че ролята му в новия спектакъл "Билет до Майорка" е била изключително трудна и дори опасна в чисто физически план. В постановката комикът си партнира с актрисата Елена Атанасова, с която направили "сглобка" още по време на съвместна изява в Сатирата.

"Там Боби скача от един голям трамплин и наистина е екстремно", смята партньорката на шоумена.

Реклама

Турбото не разкри дали го е било страх, защото това е първата му такава каскада на сцена, но не пропусна да спомене, че "ролята е изключително изтощителна" и заради рискования скок. По думите му обаче имало и още едно предизвикателство в спектакъла - че трябвало да изяде на сцената огромно количество храна. "Никога дотогава и в живота не бях ял толкова много", издава Боби в "Събуди се" по Нова телевизия. 

"Но когато един актьор е добросъвестен и си гледа работата, неминуемо ще се справи и с най-трудните роли", категоричен е той.

Любимият мъж на една от най-видните "атакистки" - Калина Крумова, каза още, че е изцяло "за" протестите в съсловието с искане за по-голям бюджет за култура. "Държавата трябва най-после да защитава творците, а не да се държи като мащеха", смята актьорът.

Четете още

Боби Турбото ШОКИРА: Виждал съм извънземни!

Боби Турбото ШОКИРА: Виждал съм извънземни!

Боби Турбото е с извънземни страсти

Боби Турбото е с извънземни страсти

Боби Турбото подкара "Порше"

Боби Турбото подкара "Порше"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама