Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16923999 www.bgdnes.bg

Ники Илиев: Башар ми каза, че танцувам нелепо!

Ники Илиев издаде с какви думи го порязал неговият партньор в новия им съвместен филм "Пулсът на танца" Башар Рахал. "Башо ми каза: "Много исках да ти кажа, че танцът ти е смешен, но той е нелеп!", разказа актьорът и продуцент в студиото на "Тази съобта и неделя" по bTV.

Двамата популярни актьори се превъплъщават в роли, които изискват изключително сериозни танцови умения в лентата, посветена на пенсиониран учител по танци.

Реклама

"Трябваше да имитирам и характерната за възрастните танцьори патешка походка. Знаете ли какво правят по принцип танцьорите, и в активна възраст, и после - когато се въртят, последна си завъртат главата. Добре, че съм придобил такъв навик от киксбокса", добави синът на известния режисьор Бойко Илиев.

И двамата партньори във филма обаче са единодушни, че не ги бива изобщо в танците. "Като дърводелски метър сме", поясни през смях Башар Рахал.

И Илиев, и Рахал разкриха, че родителите им не са били с болни амбиции и никога не са ги принуждавали да правят неща, които не са им по вкуса.

"Не са ни стягали с Карла. Майка ми само ме побъркваше да чистя", спомня си актьорът с ливански корени.

По думите на бившия на моделката и актриса Саня Борисова пък едно от най-приятните неща около лентата е, че тя обхваща снимачна площадка на два континента. 

"Започнахме в Дубай и завършихме в Горубляне", сподели Ники Илиев.

Четете още

Башар Рахал: Играя или баща, или престъпник

Башар Рахал: Играя или баща, или престъпник

Башар Рахал  мрази рождения си ден

Башар Рахал мрази рождения си ден

Реклама
Реклама
Реклама