Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16929446 www.bgdnes.bg

ОБРАТ! Петканови пак се събраха, НЯМАЛИ РАЗВОД

Раздялата им била временна

Александра и Даниел Петканови отново са заедно! И което е още по-забавно - двамата нямат официален развод, а просто временно се били разделили, споделиха близки до семейството.

Само преди дни Дани и Алекс заедно отлетяха за Тайланд заедно със сина си "по работа". Ако изобщо са имали някога проблеми във връзката си, то фактът, че са заедно, в един хотел, а и в една стая, трябва много да говори на феновете им.

Реклама

Самата Алекс коментира с въодушевление, че синът им Габриел за първи път се е качил на самолет и за него преживяването е било изключително забавно.

"Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина от мен самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (истинското предизвикателство в моя живот). Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта, ето ни сега! Тук и сега, както е модерно да се казва", пише Петканова от Тайланд.

Двамата любовници не споменават, че са заедно на почивка, но след нея и Дани Петканов се тагна от красивата азиатска страна. Той пусна рекламна снимка и явно няма да си почива, както се е заканила Александра.

Преди година и повече Дани и Алекс се разделиха, като още тогава медиите заподозряха, че раздялата е пореден пиар ход на инфлуенсърите, които са способни на всичко за реклама и пари.

Първият, който поиска раздялата, бе Даниел. Във видео той обясни подробно ситуацията, довела до решението му, като опроверга твърдението, че до него е довела появата на трети човек, намесил се във връзката им, създавайки любовен триъгълник. От думите му става ясно, че той не е оставил майката на детето си, понеже е спрял да я обича, напротив, журналистът открито заявява, че продължава да изпитва силни чувства към нея, но в определен момент просто е започнал да се чувства притиснат и напрегнат от нейните изисквания, които не е успял да покрие. "Тя желаеше да бъда точно толкова амбициозен, работлив и социален, колкото нея. Това не е лошо, но в крайна сметка, ако някои неща не ти идват отвътре, не се получава", каза той, разяснявайки, че различните обороти, през които водели живота си, постепенно довели до разминаването и отчуждаването им.

Доскорошният водещ на "България търси талант" обаче подчерта, че изреченото от него съвсем не означава, че по цял ден лежи на дивана, бездействайки, а че методите му за постигане на неговите цели са различни от тези на Александра, която работела неуморно за сбъдването на своите - факт, отричащ изцяло, че тя е меркантилна златотърсачка, както уточни той. Някогашният участник в предаването "ВИП брадър" не скри, че споменатите вече обстоятелства са го накарали да предприеме единствената крачка, която според него е била в състояние да го съхрани като човек и мъж, служейки като добър пример за сина им Габриел, а именно да жертва брака си.

Реклама

Е, хубавото е, че всичко това е за пред хората, а двамата просто явно са били уморени един от друг и са си дали малко почивка. В крайна сметка сега са заедно и най-вероятно така ще бъде и занапред.

Алекс и Дани се венчаха през 2017 г. в къщата на "ВИП брадър". Малко след това се появи и синът им Габриел, който също от малък мама Алекс направи инфлуенсър.

Четете още

Петканова крие бившия

Петканова крие бившия

Петканови се развеждат
Петканови се развеждат

Петканови се развеждат

Реклама
Реклама
Реклама