Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16936465 www.bgdnes.bg

Дъщерята на легенда от "Челси" се съблече

Наследничката на Лебьоф е все по-разкрепостена

Дъщерята на легендата на "Челси" и Франция Франк Лебьоф - Джейд, става все по-разкрепостена. Този път изявяващата се като модел мацка е по-секси от всякога.

Къдрокоската позира по бяло бельо. То е прозрачно и де факто не прикрива нищичко.

"Усмихни се в лицето на присъдата", гласи постът й към снимките.

Джейд не за първи път показва свои пикантни кадри в социалните мрежи. В резултат на това изгради доста добра фенбаза. Вече има почти 250 000 последователи само в инстаграм.

Реклама

33-годишната Джейд често споделя снимки на бельо и бикини в платформата. Заради това получава немалко критики в родина си. Лебьоф не остана длъжна. Френската красавица избухна срещу критиците си и им каза да спрат да я следват, ако не харесват съдържанието й.

"Това е за тези, които се чудят защо понякога се показвам по бельо/прашки/бански... Просто защото искам, позволявам си, чувствам се добре в тялото си и преди всичко защо не? Къде е вредата? Ако това ви притеснява, много лошо. Каня ви да се отпишете, ако това не ви вдъхновява. Това е лудост, този проблем с чувствеността във Франция. Ние сме известни в целия свят като страна на чувствени и освободени хора, докато в действителност това е страна на преценка, изключителна скромност и сложност", обяви Джейд.

Четете още

Дъщерята на световен шампион по футбол се РАЗГОЛИ

Дъщерята на световен шампион по футбол се РАЗГОЛИ

Лебьоф е първият световен шампион по футбол, играл във филм, отличен с Оскар

Лебьоф е първият световен шампион по футбол, играл във филм, отличен с Оскар

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама