Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16955289 www.bgdnes.bg

Звезди БЯГАТ към морето през зимата

Преслава избра Азия за ваканция през януари, Гани - Африка

Всички са на Сен Тропе, други на Малдивите, пееше Азис. А парчето му от преди години е напълно актуално в момента.

Родните звезди решиха да избягат от студа в България, а и несъмнено могат да си го позволят и да забегнат на точно толкова популярни и топли дестинации, за които пее ромският славей в един от хитовете си.

Реклама

Първа в райско кътче на земята още в началото на годината се установи Преслава. Чалга дивата е почти месец в Източна Азия - Сингапур, Тайланд и т.н. Този път обаче изпълнителката не е с верните й вечни дружки - Коцето и Софи Маринова, с които обикновено пътува надалеч, а със семейството си.

Папи Ханс също избра екзотично и станало напоследък модно място, на което да разпусне. Изпълнителят, когото ще гледаме в "Денсинг старс", прекара няколко дни в Занзибар. С него бе и първият ерген на България Виктор Стоянов.

На море през януари отиде и Кристина Димитрова. Обичаната изпълнителка забегна за Аликанте, Испания, където температурите са доста по-високи от България. Блондинката се разходи по морския бряг и, разбира се, увековечи това с няколко кадъра. "20 градуса, а аз в черен неподходящ тоалет. Отивам за бански", намигна ни от Испания певицата.

В Тайланд си почиваше и победителката от първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова. Рускинята бе на воаяж в един от най-скъпите хотели в света заедно с гаджето си, което тя упорито крие.

Джулиана Гани избра Африка за вече традиционната си ваканция през зимата. Всяка година блондинката се качва на самолета и бяга от България в края на януари. Дестинацията, която сексбомбата е избрала, сега е Кения. Това е първо посещение за Гани в африканската страна, прочута със сафаритата си, при които обаче животните не се убиват, а само се гледат от джиповете, в които разхождат туристите. И Джулиана е предоволна от условията там, които включват национални паркове, уникални плажове и коралови рифове.

"Все едно съм в Рая", написа Гани.

На тайнствено екзотично място е певицата Нелина. Една от иконите на чалгата залива мрежата със снимки от някой остров, но крие точната му локация.

Реклама
Реклама
Реклама