Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16973283 www.bgdnes.bg

БГ футболистка от "Арсенал" показа гаджето

Българската звезда в женския футболен "Арсенал" Виктория Пелова е опасно близка с мъж! За първи път тя показва интимен кадър с гадже. 24-годишната футболистка е гушнала неизвестен засега блондин в заведение, докато той си кърка биричка, а Викито залага на фрапе.

До този момент хубавицата не бе виждана толкова усмихната в компанията на ухажор. Дори имаше съмнения за сексуалната й ориентация. Все пак още няма потвърждение за връзката на Виктория. 

Реклама

Вики, която е родена и израснала в нидерландския град Делфт, не крие с кого си ляга всяка вечер. И това е нейният домашен любимец - куче. Полузащитничката на "артилеристките" е много привързана към своя четириног приятел и е неотлъчно до него, когато не е ангажирана с мач или тренировки. 

Майката на Пелова е българка, но футболистката е избрала да се състезава за националния тим на "лалетата". С него стига до финала на световното първенство за жени през 2019 година и участва на олимпиадата в Токио две години по-късно.

Българската футболистка жъне успехи и на клубно ниво. През януари миналата година тя направи впечатляващ трансфер във Висшата английска лига, където бързо се утвърди в състава на "Арсенал". Талантливата спортистка привлече погледите след страхотните си изяви в състава на "Аякс". 

Тя е завършила приложна математика в Техническия университет в Делфт. Преди да се ориентира към футбола, българката се е занимавала успешно с шах, сноуборд и тенис.

Желаем й успех!

Четете още

Българка блести за Нидерландия

Българка блести за Нидерландия

Лесбийки под душа с БГ футболистка

Лесбийки под душа с БГ футболистка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама