Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16986258 www.bgdnes.bg

Стефан Вълдобрев: Бях се самоизолирал като дете, за да стана актьор

"Аз бях интровертно дете. Тогава се бях самоизолирал в собствен свят, но за да стана актьор, трябваше да преодолея това"

Това разкрива актьорът Стефан Вълдобрев относно предизвикателствата в началния етап на неговата кариера. В интервю пред Светослав Иванов за предаването "120 минути" артистът сподели повече за детството си.

Реклама

"Като бях малък аз дори нямах увереността да пея. Това беше нещо, което ми дойде по-нататък в живота, но тогава дори пред родителите ми беше неудобно. В даден момент имах нужда да изразявам себе си по някакъв начин и не беше лесно. Наложи се да спра да се срамувам, ако искам да бъда успешен."

Вълдобрев обясни как успява да съчетава актьорството и музиката, като определе едното като първата му любов.

"Това са два отделни свята. Като актьор и музикант сякаш играя два различни образа. Музиката е едно идеално място да се изразаяваш и да се забавляваш, но моята професия е актьорската. Това е първата ми любов и откакто се помня обичам киното. Моят път като актьор беше много по-труден от музикалния, но човек винаги трябва да черпи вдъхновение и да прави това което иска. Страхът не трябва да е от провала, а от това да не опита" категоричен е Стефан. 

Четете още

Томата болен, Вълдобрев също

Томата болен, Вълдобрев също

Стефан Вълдобрев: Актьорството е моят занаят!

Стефан Вълдобрев: Актьорството е моят занаят!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама