Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16994307 www.bgdnes.bg

Боби М. става първият певец във футбола

Дюкенс Назон ще прави рап

Заедно с Ники Илиев записват клип, Стоичков, Божинов и Десподов също се изявяват с микрофон

Голмайсторът на ЦСКА-София Дюкенс Назон опита да го играе рапър. Тези дни той взриви социалните мрежи с рап парче на български език. Нападателят на "червените" използва доста вулгарен текст, като обиди има и към големия съперник "Левски". Това определено се хареса на сектор "Г", въпреки че Назон е спряган за продажба в чужбина.

Реклама

Националът на Хаити далеч не е първият футболист в шампионата ни, който се прави на певец. Ето и някои други именити ритнитопковци с микрофон в ръката.

Кирил Десподов бързо се превърна в звезда в гръцкия ПАОК с важните си голове. Още през миналата есен обаче той спечели съотборниците си и с ефектно изпълнение в съблекалнята. Качен върху стол, докато останалите играчи се хранят, роденият в град Кресна нападател запя един от популярните в момента гръцки хитове. Това веднага вдигна настроението, като гръцките футболисти започнаха да пеят с него, а всички - да пляскат на Десподов. Всъщност пеенето пред отбора е приета традиция в ПАОК. Всеки нов играч трябва да каже приветствени думи и да изпее нещо по избор. Десподов обаче изненада приятно гърците, като запя гръцка песен - на Триандафилос - Se Perno Gia Na Sou Po. Българският кавър на Азис и Галена - "По, По, По" направо взривява дискотеките у нас от известно време.

"Елинът Десподов е прекарал много лета на Халкидики, обича нашата храна и нашите песни. Така че не е изненада да го видим, че изпълнява първата си задача, пеейки на гръцки", обявиха тогава от пресслужбата на ПАОК, откъдето разпространиха и видеото с пеещия Кирил.

Докато носеше екипа на "Левски", нападателят Валери Божинов сам публикува забавно видео. На него той пее големия хит "Трепни" на сръбската турбофолк легенда Цеца. Божигол си припява, докато шофира автомобил, и дори перифразира част от текста със свои думи: "Левски, Левски шампиооон". Малко след това той повтори упражнението, като този път заложи на нов сръбски хит - "Не да, не да" на Неда Украден.

Футболната легенда Христо Стоичков пя благотворително на една сцена със сръбската звезда Мирослав Илич през декември 2019 година в Пловдив. Двамата са кумове и са изключително близки приятели. Ицо и преди е показвал своите завидни певчески способности. "Златната топка" за 1994 година изпя вечния хит на Емил Димитров "Моя страна, моя България". Камата разчувства всички с изпълнението си по време на сватбата на малката щерка на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета. Това всъщност е един от любимите рефрени на Ицо, който и преди го е пял заедно с трио "Сопрано".

Въпреки че в днешно време никак не се долюбват и бяха опозиция на един от конгресите на БФС, Боби Михайлов и Ники Илиев бяха приятели като съотборници в националния. Героите от САЩ '94 дори участваха в общ видеоклип. Бившите капитани на "Левски" и на националния тим изпяха песента "Америка" заедно с Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Футболистите танцуват и показват гласови данни в култовия видеоклип. Боби М. впоследствие се прочу с танцовите си възможности на песен на Преслава, както и на гръцки хит. Той показа, че знае и отлично текстовете на актуалните чалга парчета.

Четете още

Жената на Боби М. избяга на Карибско море

Жената на Боби М. избяга на Карибско море

НАГЛОСТ! Боби М. крие наследника си в БФС

НАГЛОСТ! Боби М. крие наследника си в БФС

Реклама
Реклама
Реклама