Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17005278 www.bgdnes.bg

ГРЪМ! Владо Пенев също се завръща в "Под прикритие"

Новите епизоди ще разказват предисторията на сериала, Владо Пенев отново ще е комисар Попов

Старата банда от "Под прикритие" се събира! Шестият сезон на най-гледания български сериал ще се излъчва през следващата година, обявиха на специална пресконференция от БНТ.

Реклама

Снимките на лентата започват през лятото и ще бъдат на куп локации, включително и в чужбина - Малта и Германия.

Главна роля в 6-ия сезон на "Под прикритие" ще играе Юлиан Вергов. Какъв ще бъде неговит персонаж, обаче се пази в тайна.

Михаил Билалов, който не участва в 5-ия сезон на продукцията, защото героят му Джаро бе убит, неочаквано ще се завърне в сериала. Част от идващите серии ще покажат на зрителите предисторията на "Под прикритие". И в тях ще видим как Джаро става топмафиот.

Роля ще има и Владо Пенев. Именно с репликата на екранния комисар Попов завърши последният засега излъчен епизод на лентата. Очакваше се Пенев да не е част от продукцията, но той се е съгласил.

По информация на "България Днес" в "Под прикритие" ще играе и Бойко Кръстанов. Именно неговият герой се превърна в главно действащо лице в последните 2 сезона.

Реклама

"Много неща се пазят в тайна. Ако ги разкрия, Димитър Митовски, който е продуцент на лентата, ще ме набие", каза в типичния си шеговит стил генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

Шефът на националната телевизия обясни гордо, че "Под прикритие" е най-гледаният български сериал за всички времето. И скоро продукцията ще бъде излъчена и по гиганта НВО.

"Сериалът е давани в 183 страни", добави още Кошлуков.

Създателят на "Под прикритие" Димитър Митовски изтъкна, че с оглед на случките от последните месеци в България е напълно логично лентата да се завърне.

"Пак има мутренски убийства у нас. Това беше знак, че е време "Под прикритие" да се завърне", каза на пресконференцията Митовски.

Освен в ролята на Росен Гацов Мариан Вълев отново ще блесне и като сценарист.

"Сериалът ме изгради като още по-добър актьор", каза Куката.

Четете още

Мишо Билалов реже глави на жълти журналисти заради бутилка уиски

Мишо Билалов реже глави на жълти журналисти заради бутилка уиски

Михаил Билалов се нарече "цървул от България"

Михаил Билалов се нарече "цървул от България"

Реклама
Реклама
Реклама