Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17009866 www.bgdnes.bg

Шеф Манчев НАПАДНА Виктория от "Хелс китчън" за бекон и косата й в "Черешката"

Домакин в "Черешката на тортата" тази вечер бе финалистката от сезон 4 на "Хелс китчън", чиято усмивка винаги е XL - Виктория Зайкова.

Останалите участници също бяха топготвачи: Мариела Чобанова, Асен Маджаров, Роксана и Емануил Июджи.

Реклама

Гордостта на Поморие - Вики Зайкова, посрещна своите гости с атрактивно меню, което включи салата с козе сирене, запечени орехи и сушени смокини със специален дресинг, студена супа "Грахено капучино", пълен пъдпъдък със сос от шафран и портокалов чийзкейк с шоколад.

Шеф Манчев не пропусна да "клъвне" Вики с това, че използва бекон и не връзва косата си, като готви.

"Ако така правиш, доникъде няма да стигнеш", каза той на Зайкова.

Мастър шеф Манчев разкритикува колежката си и че не се е справила с чийзкейка, а този от предишната вечер на Асен, станал по-сполучлив.

"Ох, дано Рокси да хареса моите ядливи цветя, много се надявам, защото са красиви", докато правеше салатата разсъждаваше на глас Зайкова.

В предишния епизод фолкпевицата Роксана изрази нежелание да вкусва повече "сочни цветя" от менютата на колегите.

"Аз цветя няма да ям до края на живота си", зарече се Роксана, без да знае, че отново в менюто има "вкусни теменужки".

Реклама

"Още си неорганизирана в кухнята, но гориш, Вики, ако си така и в леглото, ще е супер", коментира Асен Маджаров усилията на Зайкова масата й да изглежда подредена.

"Аз съм оперирана от срам и не можете да ме притесните с нищо", с усмивка отвърна на колегите Вики, след което им разказа какво е да се снимаш като модел на по-големи по размер дрехи.

"Не бих се снимала гола, колкото и пари да ми предложат, заради сина ми. Не искам да му се подиграват, заради мен", сподели готвачката.

През цялото време Асен ухажваше Вики, като най-провокативния му въпрос беше: "Как е любовния ти живот, като си сама и си свалила 50 кила".

"Ох, малко си ми старичък да си призная честно, но ми е хубав любовния живот. Разделена съм с мъжа си, след 13 години брак, имам свобода и не страдам от липса на внимание. Детето е при него. Човекът не ме подкрепи в това, което правя и затова се разделихме", обясни пред всички Зайкова.

Асен не беше доволен не само от отговора, но и от десерта. Но докато сумтеше, от вратата влезе изненадата на Вики за вечерта - Мария Бойчева, "Лейдис България 2022". Тя бе представена като приятелка на Зайкова. Красавицата подари детокси на цялата група и бързо си тръгна.

"Леле, къде е миската бе, къде избяга това пиленце", ядоса се ергенът Маджаров. Отговор така и не последва, защото в този момент влезе и последната радост за вечерта - гайдари, които изсвириха български фолклор.

Всички от компанията дадоха 10 точки за уменията на Виктория, с изключение на Асен, който я оцени с 9.

До края на седмицата ще видим как един срещу друг черпаци ще кръстосат още възпитаници на шеф Ангелов от "Хелс Китчън".

Вчера първи пред зоркия поглед на шеф Манчев застана ергенът от Берковица Асен Маджаров, който участва във формата с майка си. Повехналия момък от Северозапада посрещна компанията с доста вкусна храна, но прекали с подправките. Затова Иван Манчев го нарече на шега "Асен Копъра" и го поряза, че използва прекалено много подправки в храната си след като прекали и с розмарина и мащерката.

В сряда е време за рожден ден с необикновеното парти на Мариела Чобанова, участничка в сезон 4 на "Хел китчън". Собственичката на заведение за суши във Варна ще се довери на азиатската кухня. Десертът очаквано ще бъде торта, но с тайна съставка. В приятелската атмосферата, Асен и Виктория ще продължат да скъсяват дистанцията все повече.

Напрежението ще достигне връхната си точка в четвъртък, когато атлетичният готвач Емануел Июджи ще посрещне гостите си в своя ресторант. Участникът от звездния отбор в петия сезон на "Хел китчън" ще поднесе чинии със здравословни вариации на обичани от всички ястия. В менюто му влизат пица без калории и пълнозърнест еклер без захар. Шампионът по културизъм, за когото балансираната храна е начин на живот, ще срещне сериозен отпор сред дамите от сезон 4. На масата ще прехвърчат искри, а борбата за плакета ще е безмилостна.

Попфолк фурията Роксана поставя забавен край на седмицата в "Черешката на тортата" в петък. Носителката на короната "Кралица на ромите в света" ще представи традиционно българско меню, вдъхновено от Северозападна България. Роксана ще разкрие историята на запознанството със своя съпруг, а брат й ще поздрави гостите с авторска песен. Домакинята ще нагорещи обстановката, но дали салфетките и танците ще донесат високи оценки?

Четете още

Помните ли я? Виктория от "Хелс китчън" се раздели с мъжа си

Помните ли я? Виктория от "Хелс китчън" се раздели с мъжа си

Милена Шаркова разкри в "Черешката на тортата": Обикаляме света от 7 г. с моята половинка

Милена Шаркова разкри в "Черешката на тортата": Обикаляме света от 7 г. с моята половинка

Реклама
Реклама
Реклама